|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK4] Długośc pasów
ravenpoz - 13 Maj 2012, 23:47 Temat postu: [MK4] Długośc pasów cześć,
jaka powinna być długość tylnich pasów bezpieczeństwa? mam fotelik taki dla niemowlaka i nie chce mi go objąć :( taki schemat
czy jest ewentualnie możliwość wymiany na dłuższe? jaki może być koszt takiej imprezy?
Magda M. - 13 Maj 2012, 23:49
A ten fotelik nie jet aby (zgodnie z zamieszczonym schematem) na siedzenie przednie?
ravenpoz - 13 Maj 2012, 23:51
wiesz co, no z opisu fotelika to nie wynika, a z przodu nie mogę mieć gdyż Fieścinka nie ma możliwości wyłączenia airbaga pasażera :/
Magda M. - 14 Maj 2012, 00:26
Wyłączenia nie, ale może da radę wyjąć poduszkę dopóki małolat nie dorośnie do innego fotelika? Z opisu może nie wynika, ale schemat montażu ewidentnie jest do fotela przedniego jak na moje oczy... No ale mogę się mylić, niech się wypowiedzą bardziej oblatani w temacie fotleików (czyt. rodzice )
Parzych - 14 Maj 2012, 01:51
ravenpoz napisał/a: | z opisu fotelika to nie wynika | Ale z rysunku to wynika, na nim jest FOTEL a nie kanapa...
JoeMix - 14 Maj 2012, 07:29
A ja mama telewizor i z rysunku montażowego wynika że stoi na stoliku,,, nie ma słowa o jakimś regale, komodzie o ścianie nie wspomnę,,, na rysunku jest fotem samochodowy a można montować go np. w samolotach
Przecież punkty mocowania z przodu i z tyłu są takie same (nie licząc środkowego miejsca) - rozwiń lewy i prawy pas i zobacz czy są takie same, zdarzyło mi się że miałem jeden sporo krótszy, się potem okazało że się zerwał i ktoś go domowo skrócił i poskładał w całość,,,
Czytałeś całość instrukcji, tam jest opis jak zakłądać jak pas wydaje się za krótki,,,
Docio - 14 Maj 2012, 09:30
Proste rozwiązania zawsze są najlepsze przedłużacz .
Zdrowia dla maluszka.
arecki - 14 Maj 2012, 10:28
też mam cabriofix, trzeba się nauczyć go montować bo nawet w Focusie na początku były problemy. Tu unieść, tam przytrzymać i idealnie pasuje Nie ma znaczenia na którym fotelu, wiadomo jak z przodu poduchy się nie da wyłączyć to odpada
ravenpoz - 27 Maj 2012, 21:45
dzięki wielkie za pomoc Rzeczywiście Cytat: | Tu unieść, tam przytrzymać i idealnie pasuje |
|
|