|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Głosnki w tylnych boczkach.
grabo - 27 Kwi 2005, 11:13 Temat postu: Głosnki w tylnych boczkach. Witam.
Czy ktos kiedykolwiek montował głosniki w tylnych boczkach?? Tych w bagarzniku??
Jakie najlepiej tam głosniki wsadzic i czy to jakos by grało.
Czy wogule jest sens montowania tam głosników.
Z tego co wymierzyłem to 10 cm gosniki by tam weszły.
Czekam na opinie.
pozdrawiam
GRABO
molu - 27 Kwi 2005, 14:07
Bylo o tym 500 razy
Rasta - 27 Kwi 2005, 14:15
nie ma sensu...
grabo - 27 Kwi 2005, 22:59
molu napisał/a: | Bylo o tym 500 razy Obrazek |
No właśnie szukałem i nie znalazłem.
rozzz - 27 Kwi 2005, 23:44
Jasne było nawet 600 razy i żadnej konkretnej odpowiedzi. Więc wchodzą tam 10 z odowiednimi adaptrami (takie śmieszne plastiki) Jednak można zamontować tam głośniki 4x6 cala (5x7 nie wejdzie) robiąc odpowiednie mocowania. Sam dopasowywałem różne wymiary i to jest maks który się tam zmieści. Kupiłem już takie (I wcale nie powiem Ci że w Gdyni) i będą montowane w ten weekend.
I zaraz dostaniemy zje.... od Kurtusa co my tam kombinujemy.
Pozdrawiam rozzz
I może Krtus się nauczy że rozzz piszemy przez 3z
grabo - 28 Kwi 2005, 05:28
no to miło rozzz.
pochwalisz sie efektem na spotkanku na skwerze.
pozdrawiam
Kurtus - 28 Kwi 2005, 08:14
Rozz ja nie mowie ze montowanie glosnikow w tamto miejsce to zło ale..... montujac tam glosniczki szczegolnie o takiej srednicy basu nie uzyskasz.Chociaz wiem ze mocno poprawi sie jakby to nazwac "akustyka" calego wnetrza,drzwiek przy systemie przednim i tylnim wydaje sie potezniejszy bo masz 4ro glosnikowe stereo. Jestem ciekaw.Zademonstrujesz na spocie
Ja tez mam cos do pokazania dzisiaj finał montowania
Piesek - 28 Kwi 2005, 10:14
A ja wiem Kurtus chyba nawet co maz do pokazania Sinuslive czy spirity ?? 2 głośniki na jedną stronę ??
PS. Niezauważyliście tego chłopaki, jak ktoś z 3miasta napisze post, to ludzie z frakcji 3miejskiem chętniej niż do innych tematów się dopisują.
Kurtus - 28 Kwi 2005, 10:53
Piesek napisał/a: | A ja wiem Kurtus chyba nawet co maz do pokazania Sinuslive czy spirity ?? 2 głośniki na jedną stronę ??
PS. Niezauważyliście tego chłopaki, jak ktoś z 3miasta napisze post, to ludzie z frakcji 3miejskiem chętniej niż do innych tematów się dopisują. |
hehe ,niet jeszcze nie sa 2 w drzwiach aie i tak sytuacja poprawila sie o jakies 30 % w stosunku do tego co pokazywalem na ostatnim spotkaniu na skwerku w niedziele
Obecnie pracuje jeszcze nad syczkami
ThEClienT! - 28 Kwi 2005, 16:54 Temat postu: LoOoL ja tez zamontowalbym sobie glosniki z tylu ale niew wiem czy nie \lepiej wrzucic tube i wzmacniasz
firefighter1 - 10 Maj 2005, 08:53
w ogóle te tylnie dziory to konstruktor wymyslił chyba dla odparowania wody z bagarznika a nie na głośniki, takie kształty to w PRL-u były. Też się zastanawiam co tam wtyknąć..
|
|