|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK6] Światła mijania bez kluczyka
djkristoff1980 - 28 Wrz 2012, 23:37 Temat postu: [MK6] Światła mijania bez kluczyka Witajcie,
W zasadzie prosty temat do potwierdzenia, czy bez kluczyka (albo z kluczykiem w stacyjce w pozycji "0" jedyne swiatła które uruchomię to postojowe?? Tak samo gdy wyłaczam silnik to mijania się wyłaczaja i wrzucaja pozycyjne??? Tak rzadko jeżdze tym autem i byc moze wszystko jest ok - ale wydaje mi sie, że kiedyś światła mijania właczało sie recznie bez wzgledu na połozenie kluczyka w stacyjce. Dzieki i pozdrawiam odpowiadających.
Wisni@ - 29 Wrz 2012, 01:27
djkristoff1980 napisał/a: | czy bez kluczyka (albo z kluczykiem w stacyjce w pozycji "0" jedyne swiatła które uruchomię to postojowe?? |
TAK (no i jeszcze awaryjne oraz oswietlenie kabiny )
Wyłączasz silnik to automatycznie gasna mijania zostają postoje do puki ich nie wyłączysz,
Parzych - 29 Wrz 2012, 01:31
Mijania tylko po włączeniu zapłonu...
Wisni@ - 29 Wrz 2012, 01:35
dziwi mnie to ze swiatła dłuugie i stopu działaja tez po zapłonie
JoeMix - 29 Wrz 2012, 06:40
Wisni@, co jest w tym dziwnego, jak auto jest unieruchomione to po grzyb Ci światła stopu czy drogowe? Sygnał świetlny chyba tylko bez kluczyka jest.
djkristoff1980 - 29 Wrz 2012, 11:19
dzięki chłopaki, przez chwilę zgłupiałem - do tego jedna spalona pozycja i... się zamotałem. Pozdrawiam
Parzych - 29 Wrz 2012, 11:32
djkristoff1980 napisał/a: | do tego jedna spalona pozycja i... się zamotałem | Ja to dopiero się kiedyś zamotałem, w dodatku w Czechach, odpalam silnik, włączam światła i nie mam tylko mijania... A się okazało że oba mijania jednego dnia mi się przepaliły...
|
|