| |
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka og鏊na - [MK3] [MK3.5] Licznik, ch這dnica wody
WujekZbujek - 25 Mar 2013, 08:46 Temat postu: [MK3] [MK3.5] Licznik, ch這dnica wody Witam,
mam pytanie - nie wskazuje mi temp silnika. Czujnik nowy i ca豉 wi您ka ok. Diagnoza: licznik do wymiany. Jest ca造 dobry i wszystko na nim dzia豉 z wyj. temp silnika.
Pytanie: czy do Futury 1,6 16v dohc b璠zie pasowa� ka盥y licznik? te w futrach maj� kr鏒sze czerwone pole
pytanie 2: cieknie mi ch這dnica. Chcia貫m si� upewni�, b璠zie pasowa豉 ka盥a do efi? tzn 1,6 8v, 1,6 16v, 1,8, tak?
z g鏎y dzi瘯i za pomoc
luki - 27 Mar 2013, 13:49
mo瞠sz zawsze prze這篡� same wska幡iki temp i paliwo.
WujekZbujek - 28 Mar 2013, 12:02
No spoko, ale co pro軼iej ? bo wydaje mi si�, 瞠 licznik mam plug&play. Poza tym czy same wska幡iki pasuj� te� od ka盥ego licznika? a je郵i chodzi o liczniki to wiem, 瞠 s� r騜ne obrotomierze i czy b璠zie pasowa� ka盥y, czy tylko ten z czerwonym polem od 6,5 ty� obr?
jak z t� ch這dnic�?
Pietrekk - 28 Mar 2013, 12:11
Ch這dnica powinna pasowa�, w ka盥ym razie jak przy zeteku mia貫m ch這dnic� z cvh.
Licznik powinien pasowa� i tak, ale jak zalezy Ci na tym 瞠by mi耩 ori to ja bym same wska幡iki prze這篡�, tylko musisz zwr鏂i� uwag� czy masz tarcze na pleksie czy blach�.
WujekZbujek - 28 Mar 2013, 14:52
Czyli rozumiem, 瞠 licznik b璠zie pasowa� ka盥y, a wska幡iki te�, pod warunkiem, 瞠 b璠� przek豉dane z pleksi na pleksi albo z blachy do blachy (chodzi o tarcze), tak?
Znalaz貫m licznik z czerwonym polem na 6,5 ty� obr, wi璚 wol� chyba prze這篡� ca造 licznik.
Pietrekk - 28 Mar 2013, 15:06
Tak, bo wida� po nich 瞠 maj� lekko inny odcie�.
|
|