|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - [MK4] Lusterka z kierunkami
InneCzasy - 6 Cze 2013, 11:46 Temat postu: [MK4] Lusterka z kierunkami Witam! Czy montował ktoś te lusterka? Jak to wygląda na aucie ( może ktoś ma fotki )?
Strasznie wpieniają mnie te oryginalne lusterka boczne. Co chwila ktoś mi w nie wali na parkingu i wyskakują z tych zaczepów od strony maski :/
http://allegro.pl/lusterk...3233008906.html
Pozdrawiam!
Pietrekk - 6 Cze 2013, 12:42 Temat postu: Re: Lusterka z kierunkami
InneCzasy napisał/a: | Jak to wygląda na aucie ( może ktoś ma fotki )?
! |
Okropnie. Te to Ci złamią a nie wyskoczą. Może lepiej w dobre ori zainwestować?
InneCzasy - 6 Cze 2013, 12:58
Cytat: | Może lepiej w dobre ori zainwestować? |
A po polskiemu?
Kameleon340 - 6 Cze 2013, 21:10
Chodzi o dobre oryginalne lusterka, a nie "tuningowe"
InneCzasy - 6 Cze 2013, 22:42
Miałem oryginały i zamienniki. Oba mają ten sam defekt, wyskakują z ramki. Chciałem jakieś zwykłe łamane lub niełamane takie jak te pseudotuningowe Nie zależy mi na tuningu tylko na normalnym ich użytkowaniu.
Chciałbym coś takiego tylko nie wiem czy znajdę pasujące.
Te z linka co podałem odpadają, bo z tego co widzę nie da się ich ustawić ze środka :/
Pietrekk - 6 Cze 2013, 22:46
To są z mk3, nie pasują bo jeden róg jest ostry w a mk4 jest zaokrąglony, a one łamane nie są.
Nie wiem co to za parking masz, ale ja mam takie same lusterka jak Ty teraz, bo w mk3.5 były takie tylko inny trójkąt różniący się wyżej wymienionym rogiem. Parkuję na zbiorowym parkingu jak idę do pracy, wkońcu darmowy, jeszcze nigdy nie miałem wyskoczonego. Wcześniej też je miałem w poprzedniej i to samo.
InneCzasy - 7 Cze 2013, 01:17
Parking - normalny, tylko czasem jakiś baran Ci np. antenę wygnie.
Dodatkowo pracuję w pawilonie handlowym, przed pawilonem przemiał aut spory z tym "ciągłym" może trochę przesadziłem, ale już znajdowałem wiszące na linkach lusterko :/ więc gdyby była możliwość zmienić je na normalne łamane byłbym happy.
|
|