Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - [MK4] Lusterka z kierunkami

InneCzasy - 6 Cze 2013, 11:46
Temat postu: [MK4] Lusterka z kierunkami
Witam! Czy montował ktoś te lusterka? Jak to wygląda na aucie ( może ktoś ma fotki )?
Strasznie wpieniają mnie te oryginalne lusterka boczne. Co chwila ktoś mi w nie wali na parkingu i wyskakują z tych zaczepów od strony maski :/
http://allegro.pl/lusterk...3233008906.html
Pozdrawiam!

Pietrekk - 6 Cze 2013, 12:42
Temat postu: Re: Lusterka z kierunkami
InneCzasy napisał/a:
Jak to wygląda na aucie ( może ktoś ma fotki )?
!

Okropnie. Te to Ci złamią a nie wyskoczą. Może lepiej w dobre ori zainwestować?

InneCzasy - 6 Cze 2013, 12:58

Cytat:
Może lepiej w dobre ori zainwestować?

A po polskiemu?

Kameleon340 - 6 Cze 2013, 21:10

Chodzi o dobre oryginalne lusterka, a nie "tuningowe" :)
InneCzasy - 6 Cze 2013, 22:42

Miałem oryginały i zamienniki. Oba mają ten sam defekt, wyskakują z ramki. Chciałem jakieś zwykłe łamane lub niełamane takie jak te pseudotuningowe :) Nie zależy mi na tuningu tylko na normalnym ich użytkowaniu.
Chciałbym coś takiego tylko nie wiem czy znajdę pasujące.

Te z linka co podałem odpadają, bo z tego co widzę nie da się ich ustawić ze środka :/

Pietrekk - 6 Cze 2013, 22:46

To są z mk3, nie pasują bo jeden róg jest ostry w a mk4 jest zaokrąglony, a one łamane nie są.
Nie wiem co to za parking masz, ale ja mam takie same lusterka jak Ty teraz, bo w mk3.5 były takie tylko inny trójkąt różniący się wyżej wymienionym rogiem. Parkuję na zbiorowym parkingu jak idę do pracy, wkońcu darmowy, jeszcze nigdy nie miałem wyskoczonego. Wcześniej też je miałem w poprzedniej i to samo.

InneCzasy - 7 Cze 2013, 01:17

Parking - normalny, tylko czasem jakiś baran Ci np. antenę wygnie.
Dodatkowo pracuję w pawilonie handlowym, przed pawilonem przemiał aut spory z tym "ciągłym" może trochę przesadziłem, ale już znajdowałem wiszące na linkach lusterko :/ więc gdyby była możliwość zmienić je na normalne łamane byłbym happy.