Forum FiestaKlubPolska -

Elektryka - [MK6] Montaż centralnego zamka i elektrycznych szyb.

tymoteusz88 - 12 Lip 2013, 09:59
Temat postu: [MK6] Montaż centralnego zamka i elektrycznych szyb.
Witam czy ktoś z forumowiczow z Łodzi lub łódzkiego zamontować by do mojego samochodu centralny zamek i el szyby. Cena do uzgodnienia. Ja sie na tym nie znam. Ktoś chętny ?
xxyy777e - 12 Lip 2013, 14:18

Kup najpierw na allegro aby to było porządnie zrobione z demontażu, oryginalne siłowniki, wiązki elektryczne w drzwi, przyciski i można się pokusić o boczki drzwi jeśli nie chcesz mieć swoich boczków z dziurami lub zaklejonymi otworami po korbkach.
lakiernik175 - 13 Lip 2013, 19:44

Jaki model 5 czy 3drzwi.
Do 3d mam cały komplet części i bez problemu mogę zamontować.

tymoteusz88 - 14 Lip 2013, 22:40

3 drzwi. Części sam nie kupie bo się średnio na tym znam. Zależy mi najbardziej na drzwiach i bagażniku. Szyby nie koniecznie. Myślałem o częściach oryginalnych ale używanych. Co o tym sądzicie ?
tymoteusz88 - 14 Lip 2013, 22:41

lakiernik175 napisał/a:
Jaki model 5 czy 3drzwi.
Do 3d mam cały komplet części i bez problemu mogę zamontować.

Ale masz nowe, czy używane, oryginalne czy zamienniki. Jaka cena zestawu i montażu :)

Mieszkasz w piaskach w łódzkim ?

lakiernik175 - 15 Lip 2013, 07:52

Mam oryginały używane,europa i do poliftu,cały komplet łącznie z modułem GEM,pilotem kluczyka, zaślepkami tapicerki drzwi w miejsce korb.Po montażu żadnych oznak przeróbki.
Mam el. szyby i centralny.Co do centralnego w klapie to muszę sprawdzić czy nie sprzedałem osobno.
Mieszkam w Kraśniku woj lubelskie.Musisz pomyśleć czy dałbyś rade przyjechać do mnie na montaż.Zrobiłbym od ręki.
Cenę podam Ci jak sprawdzę czy mam ten zamek w klapę.

tymoteusz88 - 15 Lip 2013, 08:27

Dobra to daj znać jak sprawdzisz ile to by kosztowało. Z dojazdem nie ma problemu. Byśmy sie Umówiliśmy i bym przyjechał. Bo sam tego nie zamontuje.