Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - co wybrac ? Lanzar czy Pioneer ?

pawelo84 - 15 Maj 2005, 18:10
Temat postu: co wybrac ? Lanzar czy Pioneer ?
chce sobie kupic subika i wlasnie sie zastanawiam ktorego wybrac oczywiscie ogranicza mnie kasa i nie moge sobie pozwolic na jakiegos kozaka:P i chcem poznac wasza opinie jaki glosnik wybrac, czy Pioneer TS-W306C lub DVC czy Lanzar MAX12 ? chyba ze macie jakies inne propozycje w tym przedziale cenowym:))
Dzieki za opinie i pozdrawiam

Fordon - 17 Maj 2005, 14:13

Ja kupilem osobiscie pioneera TS-W305C i gra bardzo sympatycznie...ale pamietaj o tym ze TS-W306C ma az 500W rms wiec i wzmaka musisz miec konktetnego...
Ile wolaja u ciebie za ten glosniczek pionnera... :?: :?: :?:

Pozdrawiam

Moby - 16 Paź 2005, 22:30
Temat postu: ;)
Magnat XTC ;) , Earthquake. to je to
Ronneby - 17 Paź 2005, 11:20

...a ja tam bym polecil Lanzara....coprawda mam midbasy tej firmy na systemie...ale graja rewelecyjnie....pod wzmacniaczem oczywiscie....
Mafios - 17 Paź 2005, 13:07

Alpharda :devil: :devil:
Piesek - 17 Paź 2005, 13:30

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=68327530
zlicytuj ten głośniczek a będziesz bardzo zadowolony, jeśli oczywiście masz odpowiedni piecyk do napędzenia jego. Cena niepowinna przewyższyć 300zł.

Bongo - 19 Paź 2005, 16:50

pionek rulez ;) tylko z pojedyncza cewka i jakis duzy piec ew. tak jak mówi Fordon wersje305 ;) z mniejszym piecem i bedzie dobrze
cinot - 20 Paź 2005, 09:06

Momencik, może kolega napisze czego dokładnie oczekuje od subwoofera- mega łupania, czy porządne go poustawianego basu( suchego, konturowego, precyzyjnego0??

Jakiej muzyki słuchasz??
]

Szybkiej i dynamicznej czy raczej spokojnej w któej suba ma tworzyć podstawę nie górować nad całością??

Fordon - 20 Paź 2005, 10:53

O Cinot dobrze kabinuje... no i do tego niech okresli przedzial cenowy (nie kazdy spi na kasie) ;) Bo zaraz beda propozycje zeby kupil glosniki MTX albo Microprecision :yyy: A ceny nie naleza do skromnych...

Pozdrawiam

[ Dodano: Czw Paź 20, 2005 11:57 am ]
Bongo napisał/a:
pionek rulez ;) tylko z pojedyncza cewka i jakis duzy piec ew. tak jak mówi Fordon wersje305 ;) z mniejszym piecem i bedzie dobrze

Kolega dodal jeszcze model TS-W306DVC on jest na podwojnej cewce drgajacej... :)
W razie pytan o Pioneer-a pisz... mam caly katalog Car audio na 2005 :D

cinot - 20 Paź 2005, 13:43

Ja bym polecił suba Jl audio 10W0 , sam bede takiego kupował, 25 cm głośnik,podatny na wysterowanie z radia, może graćjedwabiście i gładko, a może też łoić jak jakiśpotęzny magnat, rasta ma takiego z tego co pamiętam może sięwypowie

Paweł skąd jesteś??? Bo ja mam na sprzedaż Helix deep blue 30 cm w zamkniętej obudowie ;)