| 

| 

|  | Forum FiestaKlubPolska - 
 |  |  Sport w FKP - AB CUP i BMW-Challenge 2014

bobson - 20 Mar 2014,  07:13
 Temat postu: AB CUP i BMW-Challenge 2014
 http://abcup.com.pl/
 8 rund, wymagana klatka i szelki, wpisowe w 1 terminie 250zł płatne na miejscu, w drugim 280zł.

1 - 5 kwietnia Bednary
 2 - 10 maj Nowe Miasto nad Pilicą
 3 - 21 czerwca Toruń
 4 - 12 lipca Bednary
 5 - 26 llipca Zegrze Pomorskie
 6 - 30 sierpnia Debrzno
 7 - 12 września Jelenia Góra/Bydgoszcz/Czechy - jeszcze nie potwierdzone
 8 - 4 października Debrzno

Wybiera się ktoś?
   Na pierwszą runde już się szykuje, YTP mnie zdrażnił, poza tym leje na tą ich klase open
   tommirs - 27 Mar 2014,  23:24

..no ja się zapisałem.
 Moja klasa coś mało obsadzona, ale co tam, może się jeszcze kogoś namówi.
 Pyros - 30 Mar 2014,  21:57

Czy ja dobrze sie doczytałem,że aby wziąć udział w AB Cup trzeba mieć klatkę?
   luk-90 - 30 Mar 2014,  22:59

nom
   Pyros - 31 Mar 2014,  10:11

No to słabo
   bobson - 1 Kwi 2014,  06:21

Proponuje Ci w nią zainwestować, w większości zawodów jest już wymagana. Poza tym to Twoje bezpieczeństwo, przy okazji poprawia się sztywność auta.
 tommirs - 12 Kwi 2014,  11:01

Słyszałem od zawodników, że jakaś fiesta, chyba nie była na odprawie bo notorycznie nie wpuszczała załogi startującej na tzw "dwie nogi".
 Tzn autko, którym jedzie dwie załogi i jedna z nich musi wjeżdzać na start nie stojąc w kolejce bo nie ma takiej techchnicznej możliwości.

Koledzy, słuchać i chodzić na odprawy, tam właśnie takie kwestie się omawia
     bobson - 15 Kwi 2014,  14:13

O M3 które na zapoznaniu wyprzedzało przed samymi bramkami z opon (zmieściło się bo ostro hamowałem) też słyszałeś?
 tommirs - 15 Kwi 2014,  19:35

a co to ma za znaczenie?

Kierowcy beemek rozgrzewając opony wsród aut zachowują się jak debile...niestety tak jest bardzo często nawet na SupeOesach.
 Nie raz juz były kłótnie o to.
 bobson - 15 Kwi 2014,  20:36

Twoja wypowiedź brzmi po prostu jak jakieś żale i pretensje pomimo, że Cię tam nie było i tylko coś gdzieś słyszałeś.

Byliśmy na odprawie, była jakaś załoga która zgłaszała, że jedzie na 2 auta. Kilka razy wpuszczałem jakieś Seicento ale z samym kierowcą bez pilota. Na ponad 70 załóg tylko ja zachowywałem się niby nie tak, każdy inny był ok - trochę zabawne są po prostu imho takie wypowiedzi - tym bardziej od osoby która tam nie była.

EOT
 tommirs - 16 Kwi 2014,  00:31

Czy ja gdzieś napisałem, że mnie nie było? ....Byłem, widziałem.

Masz jakieś podwyższone ciśnienie, podobnie było chyba na imprezie...co Tylko potwierdza załoga z Seicento,
 Tyle w temacie
   bobson - 16 Kwi 2014,  05:05

| tommirs napisał/a: |  	  | Słyszałem od zawodników... ....Byłem, widziałem.
 | 

spoko

|  |