Forum FiestaKlubPolska -

Przed zakupem - [Inny] Audi A4 B5 1.8 LPG LIFT

tajmus - 2 Kwi 2014, 23:22
Temat postu: [Inny] Audi A4 B5 1.8 LPG LIFT
Witam. Panowie i Panie co sadzicie o tym wozie?

http://tablica.pl/oferta/...html#cb7f9ea00d

A moze ktos go zna???

van - 3 Kwi 2014, 09:05

wolał bym jeździć rowerem :rotfl: nie ma innych fajniejszych kombiaków ? przecież za te cenę można mieć coś nowszego, oszczędniejszego, szybszego, bezpieczniejszego, lepiej wyposażonego.........no może jedynie lansu pod remizą takiego nie będzie
Bezimienny - 3 Kwi 2014, 20:19

Sam jeżdże A4 tylko że przed liftem i sedanem, ale z takim silnikiem (też z LPG), nie polecam i gdybym mógł drugi raz wybierać wybrał bym coś innego, po pierwsze słaby silnik, ale w sumie oszczędny (wychodzi mnie ok 31 zł na 100km tankując do pełna gaz i benzyne, sama benzyna na przepalenie 100km co 1000km wychodzi 52zł na 100km (dokładnie wyliczam tankując do pełna :) ) ale za to niemal wszystkie a4 B5 są zajechane (moja częściowo była, a od kiedy dojeżdżam codziennie do roboty podupadła jeszcze bardziej) ale to kwestie indywidualne, osobiscie szukając kombi skierował bym sie w strone jaka wybrał właśnie kolega Van, czyli Volvo v70, słyszałem pozytywne opinie o autach (ale jak wiadomo to nie wyznacznik bo każdy swoje chwali) są pojemne a z rzędową piątką pod maską mruczą zadżebiście i przyjemnie jadą :ok: Podsumowując, aut jest wiele, jeśli i tak kierujesz sie w strone kombi to przemyśl troche wieksze (np A6, volvo V70 ) choć ten model audi też zły nie jest i żałować bardziej niż przy kupnie jakiegokolwiek innego modelu nie będziesz.
vegetagt - 3 Kwi 2014, 22:37

Bezimienny napisał/a:
ale z takim silnikiem (też z LPG), nie polecam

a coś więcej? :P Jeździłem a4 z tym silnikiem i szału nie robiło, ale większych problemów również nie sprawiało. Ostatnio byłem po a3 z tym silnikiem i wg mnie 1.8 bardzo dobrze sobie radzi w mniejszej budzie. Docelowo ma dostać lpg w sekwencji :)

Bezimienny - 4 Kwi 2014, 09:02

Nie mam nic do silnika po za tym ze slaby, bardziej chodzilo mi o całokształt auta, sam silnik problemow nie sprawia.