|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika ogólna - maglownica
mario19804 - 17 Kwi 2014, 23:48 Temat postu: maglownica Witam. Mam pytanie dotyczące maglownicy. Chodzi o to czy we wszystkich wersjach silnikowych maglownica jest taka sama? \Pozdrawiam
Parzych - 18 Kwi 2014, 01:59
mario19804 napisał/a: | czy we wszystkich wersjach silnikowych maglownica jest taka sama? | Teoretycznie powinna być taka sama, chyba wszystkie MK7 miały wspomaganie...
TSRules - 18 Kwi 2014, 10:52
z tego co widać po hurtowniach to są te same, najprościej by było zadzwonić, dojść do jakiegoś ASO i podpytać, czy nawet do sklepu forda, ponadto można spróbować oddać na regenerację starą
mario19804 - 19 Kwi 2014, 12:09
Dzięki za pomoc. Próbowałem właśnie podpytać w ASO ale tam wszystkie informacje na temat np numerów części itp. są utajnione, a nawet ściśle tajne -obsługa niechętna- ogólnie kicha totalna. Dziwi mnie tylko fakt, że adresy i numery telefonów są ogólnie dostępne, to wszystko powinno być tajne przez poufne, wtedy mieliby pewność, że nikt im głowy nie będzie zawracał, a poza tym informacje przez telefon są jak przypuszczam dla nich kłopotliwe a szczególnie nieopłacalne i wychodzą z zasady - przyjdź do nas- zapłać(słono) a jak będziemy wiedzieć to ci pomożemy. O miłej obsłudze można powiedzieć tylko w Kielcach. Pozdrawiam TAK
mk7 - 3 Sie 2015, 21:53 Temat postu: Re: maglownica ja regenerowałem pod łodzią, dobra cena i jest gwarancja. gdyby ktoś chciał namiar to zapraszam na priv
|
|