|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Hyde-Park - Zlecę remont blacharsko-lakierniczy
van - 17 Lis 2014, 18:22 Temat postu: Zlecę remont blacharsko-lakierniczy Jak w temacie poszukuje kogoś kto przede wszystkim położy bardzo dobrze nowy lakier w Sierze. Całe auto na ten sam srebrny kolor.
Ale w aucie też można wziąć się za blacharkę wymienić reperaturke nadkola i zacerować dziurki, wygonić kilka purchelków i wgniotek. Blacharka może być już zrobiona i psiknięte podkładem ale wolał bym wszystko zrobić w jednym miejscu.
Auto mogę dostarczyć i przez pół polski jeśli jakość usługi i nie zabijająca kwota będą atutem.
Z góry mówię że ma być to zrobione profi. Spisywana umowa, oczywiście zaliczka. Autem nie będę pozwalał się "karnąć" chyba że ktoś wpłaci mi jego równowartość
hanysek - 18 Lis 2014, 01:10
jo moga dac namiar na mojego blachorza ale dostarzyc ja musisz do Kalyt.... i daja se reka sciac ze bydzie dobrze
van - 18 Lis 2014, 10:01
ok
ktoś jeszcze, coś gdzieś ?
blood_brother - 18 Lis 2014, 17:24
Ja mam blacharza, który przy codziennych naprawach nie jest super idealny, ale widziałem kilka klasyków (syrenki, fiaty 125p i jego E30) spod jego ręki i złego słowa powiedzieć nie mogę. Znajduje się w Lubicach, także jakieś 30-40km od Ciebie. Niestety nie wiem jak to cenowo wygląda przy takiej pro wersji roboty.
yoyo72 - 18 Lis 2014, 19:20
Ja mam kolegę w pracy ,który robi właśnie takie rzeczy (kupuje wymienia maluje i sprzedaje) ,tylko kiedy on miałby czas....
Mafios - 19 Lis 2014, 08:56
custom factor i bedziesz na discovery
van - 19 Lis 2014, 10:07
Mafios napisał/a: | custom factor i bedziesz na discovery | to może nie ale inny pomysł przychodzi do głowy
diodalodz - 22 Lis 2014, 20:27
Mafios napisał/a: | custom factor i bedziesz na discovery |
Robili mi Fiata i nadaje się na złom. Krzywo spasowany i zrobiony na odwal się.
Parzych - 22 Lis 2014, 21:16
diodalodz, kombiaka tak Ci załatwili
diodalodz - 23 Lis 2014, 00:51
Parzych napisał/a: | diodalodz, kombiaka tak Ci załatwili |
Niestety
Masa kasy, czasu i części w błoto. Robili go prawie 2 lata i generalnie któregoś dnia przyjechałem lawetą i go zabrałem.
MisiekT - 23 Lis 2014, 01:34
podlacze się - znacie kogos ktoś w granicach 6-8 tys. z lakierem potrafiłby ogarnąć całego focusa tak, żeby przez 4-5 lat nie wylazło rude...
ale jak i van - umowa, zaliczka, gwarancja itd. - inaczej prościej będzie na zlom oddac
hanysek - 25 Lis 2014, 20:45
poleciłbych wom mojego ujka w Opolu robił dobro robota zawsze ale niestety siedzi w Niemcach.. som chciołech mu Fifi odstawić..
|
|