|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika ogólna - wymiana klosza lampy przedniej
daniel2112 - 6 Lut 2015, 00:11 Temat postu: wymiana klosza lampy przedniej Witam, rozbiłem przedni lewy reflektor w mojej Fieście (lewy patrząc ze środka samochodu.) czy da się jakoś w łatwy sposób wymienić sam klosz, czy całą lampę trzeba? Bo jak trzeba się trudzić ze zdjęciem klosza, to chyba wymienię całą lampę, jeśli będzie łatwiej. Pozdrawiam.
Parzych - 6 Lut 2015, 03:25
daniel2112 napisał/a: | rozbiłem przedni lewy reflektor w mojej Fieście (lewy patrząc ze środka samochodu. | A wystarczyłoby napisać "przedni reflektor po stronie kierowcy", nie krócej
TSRules - 6 Lut 2015, 13:41
Bez sensu, używka lampa 30pln
yoyo72 - 6 Lut 2015, 20:16
Parzych a jaka to jest różnica czy ktoś napisał lewy od d.. strony czy lewy od prawej z boku lewej strony?? Ważne ,że wszyscy wiedzieli o co chodzi.
Jeżeli ktoś nie napisał tak jak Ty chcesz to od razu ma być źle? Dlaczego?? Człowieku niedługo zaczniesz mieć pretensje do garbatych ,że ich dzieci są proste.
A propos daniel2112 faktycznie tak jak piszą koledzy lepiej kupić "nową"lampę.
Parzych - 6 Lut 2015, 21:15
yoyo72 napisał/a: | Jeżeli ktoś nie napisał tak jak Ty chcesz to od razu ma być źle? Dlaczego?? Człowieku niedługo zaczniesz mieć pretensje do garbatych ,że ich dzieci są proste. | Gdzie Ty widzisz pretensje, zasugerowałem że można było napisać prościej i krócej...
|
|