Forum FiestaKlubPolska -

Elektryka ogólna - Dolożenie Abs, elektrycznych szyb itp

Lukasz238 - 1 Kwi 2015, 12:56
Temat postu: Dolożenie Abs, elektrycznych szyb itp
Witam. Mam zamiar dołożyć do swojej fiesty. Abs, elektryczne szyby,lusterka. Kontrolki od poziomu paliwa i płynu spryskiwaczy zegary . Oraz fotele elektryczne. i teraz pytanie z jakimi problemami mogę się spotkać w czasie prac.
luksob - 1 Kwi 2015, 12:59

Masz wersję GHIA i nie masz ABS, elektrycznych szyb itp?
Lukasz238 - 1 Kwi 2015, 13:01

Model w profilu to pomyłka zaraz to.zmienię. moja to golas ma tylko klimatyzację
luksob - 1 Kwi 2015, 13:06

Nie potrafię Ci odpowiedzieć na pytanie.
Mogę natomiast stwierdzić, że moim zdaniem nie opłaca się dokładać tych rzeczy, bo koszt rzeczy do modyfikacji może Cię wynieść więcej, niż fiesta jest warta.
ABS- czujniki, okablowanie, nie wiem czy nie trzeba coś więcej dokupić
Elektryczne szyby- przyciski, podnośniki do szyb, okablowanie
Dużo by wymieniać. Jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić. Chyba był nawet taki temat, gdzie podnoszono wersję samochodu, zmieniając wyposażenie.

Lukasz238 - 1 Kwi 2015, 13:15

Kupiłem taka sama fieste z całym wyposażeniem. Lecz jest uszkodzona ( zderzak blotnik) i bez papierów I lpg. Kupiona na tzw "pape". Wiec części czekają już w garazu.
luksob - 1 Kwi 2015, 13:16

To zmienia postać rzeczy. Niech teraz wypowiedzą się fachowcy. Ja niestety nie robiłem takich modyfikacji, więc nic nie doradzę.
mario3991 - 1 Kwi 2015, 14:45

jak masz dawcę to rozbierasz tamtą demontujesz części i wkładasz do swojej w odwrotnej kolejności tylko wszystko po kolei nie wszystko na raz bo Ci się popieprzy co po kolei robić. Zacznij rozbierać dawcę bo będziesz wiedział co jak odkręcić żeby nie uszkodzić jak będziesz rozbierał swój samochód.
Lukasz238 - 17 Kwi 2015, 08:58

Mam pytanie czy instalacja od 1.25 jest taka sama co do 1.3