|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - [Mk 6] zmiana głośników i zero poprawy
maaaaariusz - 13 Wrz 2015, 00:55 Temat postu: [Mk 6] zmiana głośników i zero poprawy Witam!
Mam radio 4500 rds i dziś zamontowałem w przednie drzwi Hertz DCX 570.3 i moim zdaniem zero poprawy.. basu nie ma praktycznie wcale, nawet nie wiem czy nie gorzej niż na fabrycznych. Czy to normalne? Moim zdaniem na tych Hertzach powinna być duża różnica.
Ganda - 13 Wrz 2015, 01:01 Temat postu: Re: [Mk 6] zmiana głośników i zero poprawy A mata jest?
maaaaariusz - 13 Wrz 2015, 03:24 Temat postu: Re: [Mk 6] zmiana głośników i zero poprawy Maty nie ma. Ale bez maty powinna być ogromna różnica z mata to i oryginalne by graly niezle. 170zl w bloto wydane.
MisiekT - 13 Wrz 2015, 12:05 Temat postu: Re: [Mk 6] zmiana głośników i zero poprawy najpierw wymień radio - najlepszy głośnik niewiele da jak źródło słabe
maaaaariusz - 13 Wrz 2015, 14:18 Temat postu: Re: [Mk 6] zmiana głośników i zero poprawy Właśnie o to mi chodzi. Znalazłem na forum dużo tematów gdzie ludzie sobie chwalą to radio wiec uznałem że same głośniki dadza sporo. Okazało się że radio to złom.
slawomirro - 25 Kwi 2016, 13:41 Temat postu: [Mk 6] zmiana głośników i zero poprawy
maaaaariusz napisał/a: | Znalazłem na forum dużo tematów gdzie ludzie sobie chwalą to radio wiec uznałem że same głośniki dadza sporo. Okazało się że radio to złom. |
Ja tam widzę inny problem w sprawie braku basu. Głośniki Hertz DCX 570.3 są świetne, ale mają zakres od 70Hz...
Jondi - 25 Kwi 2016, 21:07 Temat postu: [Mk 6] zmiana głośników i zero poprawy i problem rozwiązany
ja mam fabryczne radio ze zmieniarką do tego zmienione głośniki (przód odseparowany) całe auto łacznie z podłogą i dachem wygłuszone i dla mnie jest bajka mimo braku wzmaka
|
|