|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Hyde-Park - Image i wasze zdjęcia
van - 6 Paź 2015, 22:52 Temat postu: Image i wasze zdjęcia Chciałbym zakomunikować, że co niektórych awatary, podpisy a także wiele zdjęć z tematów poleciało w kosmos i jedyne co teraz widać to logo strony. O ile ze zdjęciami które często były w ważnych tematach nic się nie da zrobić to awatary, podpisy warto by było uaktualnić bo wyglądają co najmniej głupio
yoyo72 - 7 Paź 2015, 08:22 Temat postu: Re: Image i wasze zdjęcia Freeman napisał:
Re: Uwagi do funkcjonowania forum
Post #1049 autor: Freeman ? 30 wrz 2015, 10:17
Posypały się obrazki z imageshack. Imageshack skasował konta i obrazki. To nie wina forum.
Re: Uwagi do funkcjonowania forum
Post #1054 autor: Ganda ? 30 wrz 2015, 20:29
Wszystkie avatary które się wysypały, pochodziły z hostingu imageshack, na który nie mamy wpływu.
wretched - 7 Paź 2015, 12:24 Temat postu: Re: Image i wasze zdjęcia Ja np nie mogę dodać avatara, coś nie trybi i się po prostu nie ładuje, niezależnie skąd.
Parzych - 7 Paź 2015, 14:37 Temat postu: Re: Image i wasze zdjęcia Mi się wysypał avatar z imiczkszaka, to zapakowałem go na photobucketa i hula
Co ciekawe, nadal widzę swoje zdjęcie w podpisie, które było z imiczkszaka...
Ganda - 7 Paź 2015, 17:20 Temat postu: Re: Image i wasze zdjęcia
Parzych napisał/a: | Co ciekawe, nadal widzę swoje zdjęcie w podpisie, które było z imiczkszaka... |
Albo przeglądarka trzyma starą wersję, albo jeszcze nie poleciał.
Magda M. - 7 Paź 2015, 23:04 Temat postu: Re: Image i wasze zdjęcia Ale przez jakiś czas fotki u Parzycha, nie było, sama ikona...
Freeman - 7 Paź 2015, 23:16 Temat postu: Re: Image i wasze zdjęcia Mi skasowali konto całkowicie. Nie mogę się zalogować czy przypomnieć hasła.
drjanusz - 8 Paź 2015, 09:12 Temat postu: Re: Image i wasze zdjęcia Mnie tysz wykopali z krzaka
|
|