|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka ogólna - Kierunkowskazy ala USA
kamilos46 - 16 Lis 2015, 11:07 Temat postu: Kierunkowskazy ala USA Witam czy można lub kto wie jak zrobić kierunkowskazy w lampach lub lusterkach na ala USA ?
Freeman - 16 Lis 2015, 11:48 Temat postu: Kierunkowskazy ala USA Tzn. żeby cały czas świeciły? Za to chyba możesz stracić dowód rej.
kamilos46 - 16 Lis 2015, 13:29 Temat postu: Kierunkowskazy ala USA tak chodzi o to aby cały czas świeciły a przy włączeniu kierunku żeby spełniały swoją role (migały)
Freeman - 16 Lis 2015, 13:46 Temat postu: Kierunkowskazy ala USA To jest chyba niedozwolone w PL, więc raczej w przypadku kontroli, Policja zatrzyma Ci dowód rej.
Ganda - 16 Lis 2015, 17:17 Temat postu: Kierunkowskazy ala USA W autach sprowadzonych z USA trzeba to usunąć więc na pewno jest niedozwolone.
Ale jak się uprzesz, to szukaj w kierunku żarówek z dwoma włóknami, ledów (są dedykowane pod to co chcesz) lub układu który będzie dawać małą ilość prądu na żarówkę przez cały czas.
Możesz też pokombinować w stronę brewek rodem z bawary, ale tutaj ciekawostka - są nielegalne
Magda M. - 16 Lis 2015, 18:38 Temat postu: Kierunkowskazy ala USA U mnie po mieście jeździ od niedawna auto, któremu boczny kierunkowskaz (ten pod lusterkiem) świeci się cały czas... Wygląda to dziwnie, jak by osobówka miała światełka obrysowe, ale poza tym ja już się dwa razy nabrałam, że zmienia pas i mi zaraz drogę zajedzie, bo światełko kątem oka zauważyłam w ostatniej chwili, kiedy go mijałam.
|
|