|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka ogólna - [MK6] Silniczek reflektora - problem
verc - 13 Sty 2016, 22:28 Temat postu: [MK6] Silniczek reflektora - problem Witam wszystkich forumowiczów
Ostatnio zaczął mi hałasować silniczek prawego reflektora. Wyczytałem na forum, że reflektor jest nierozbieralny więc za bardzo nie ma opcji naprawy.
Pojawił się dawno temu taki temat lecz nie ma w nim rozwiązania viewtopic.php?f=12&t=20180&start=20
Próbowałem opukać reflektor ale to nic nie dało Jakby ten silniczek sie spalił to ok przeżyje bo pasażerów z tyłu nie wożę wiec nie trzeba mi regulacji. Nie chciałbym żeby ten silniczek bardziej zaczął hałasować a czytałem takiego posta. Macie jakieś rady, czy jedyna opcja to 'żyć z tym' lub zmienić reflektor (co na tą chwilę odpada).
Z góry dzieki
Parzych - 15 Sty 2016, 02:07 Temat postu: [MK6] Silniczek reflektora - problem verc, skoro znalazłeś temat o silniczku regulacji wysokości świecenia lampy, to po wuj zakładasz nowy temat (dublet), zamiast w tamtym temacie zadać to swoje pytanie ??> Ten temat zamykam i niedługo usunę, a swoje pytanie zadaj w tym, który przytoczyłeś...
Dodano po 23 godzinach 19 minutach 2 sekundach:
PS.
Tamten temat przeniosłem i już jest odblokowany...
|
|