|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Hyde-Park - Fotele fiesta rs turbo ciekawostka
Mafios - 11 Lut 2016, 21:06 Temat postu: Fotele fiesta rs turbo ciekawostka Wiecie , że były 2 rodzaje osobiscie ten drugi mi się bardziej podoba i taki założe
powszechny to ten
i ten drugi bardziej pasujący do szarego wnętrza
DemptD - 11 Lut 2016, 21:15 Temat postu: Fotele fiesta rs turbo ciekawostka dobra, wiemy, że masz dużo gadżetów już się nie chwal kolejnym Recaro
Mafios - 13 Lut 2016, 20:27 Temat postu: Fotele fiesta rs turbo ciekawostka jaka złośliwość panuje na tym forum ech , tak tylko informacyjne wrzuciłem bo pewnie większość z Was nawet nie wiedziała
DanielŻ - 14 Lut 2016, 01:11 Temat postu: Fotele fiesta rs turbo ciekawostka Nice ^^
DemptD - 14 Lut 2016, 08:59 Temat postu: Fotele fiesta rs turbo ciekawostka od razu złośliwość - po prostu już nawet pożartować nie można, wszyscy mają kije powkładane ( ?° ?? ?°)
FiFa - 14 Lut 2016, 11:38 Temat postu: Fotele fiesta rs turbo ciekawostka szkoda ze nie wiedziałem ze to taki rarytas bo miałem kiedys ten wzor chociaz w duzo gorszym stanie i same fotele...
Mafios - 14 Lut 2016, 15:19 Temat postu: Fotele fiesta rs turbo ciekawostka recaro przod nie problem wymienic srodkowe poszycia z xr2i i zalozyc turbo , oparcie tył to rarytas
|
|