|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika ogólna - manual
franc - 15 Lut 2016, 12:37 Temat postu: manual Witam
Jestem nowy poszukuje manula do mk6 lub chociaz tabeli co ile się wymienia filtry, przewody swiece itp
bede wdzieczny za odpowiedź
franc - 16 Lut 2016, 20:12 Temat postu: manual nikt nie ma manula w pdf?
Freeman - 16 Lut 2016, 21:45 Temat postu: manual Jest dostępny dla Klubowiczów.
_KRis_ - 16 Lut 2016, 21:51 Temat postu: manual franc tu powinieneś znaleźć:
http://catshare.net/folder/HPvxtTjyLANgQJvn
hasło: dunaj2
franc - 20 Lut 2016, 14:34 Temat postu: manual _KRis_: super ale ja poszukuje manuala a nie książke obsługi taka mam w oryginale
Dodano po 8 minutach 9 sekundach:
Freeman co oznacz dla klubowiczów? coś jaśniej?
yoyo72 - 20 Lut 2016, 15:11 Temat postu: manual franc,
Zapoznaj się z tym.
http://www.fiestaklubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=17138
Parzych - 21 Lut 2016, 03:40 Temat postu: manual
franc napisał/a: | co oznacz dla klubowiczów? |
Oznacza, że dla ludzików z opłaconą składką klubową, yoyo72, podał Ci link...
_KRis_ - 21 Lut 2016, 09:44 Temat postu: manual co jest w tym klubowym manualu?
franc - 21 Lut 2016, 09:54 Temat postu: manual nie no panowie spoko, oczywiście nic za darmo ale skoro pytam o maunala i słyszę że mam zapłacić składkę to czuje się jak na Krupówkach - tragedia
zrozumiałem jest w tym wypadku jak każde forum żyje z reklam i czasami trzeba dopomóc żeby było na serwer domenę itp. ale brać od klubowiczów kasę na frajer ?
myślałem, że znalazłem stronę pasjonatów marki, ludzi którzy chętnie wypowiadaj się na ich temat i służą wzajemną pomocą ...
a tu proszę dwóch gentlemanów założyło sobie firmę - tragedia
przede wszystkim dziękuje _KRis_ - za to że nie jest ..
yoyo72 - 21 Lut 2016, 12:47 Temat postu: manual franc, Chcesz pomocy? Na pewno ją otrzymasz. Nic na siłę. Czasem trzeba cierpliwie poczekać ,aż ktoś ,kto wie jak rozwiązać twój problem doczyta to co napisałeś i odpowie. A pdf to są informacje dodatkowe.Czasami trzeba poczekać dzień ,lub dwa zanim ktoś ci pomoże ,bo przecież nie ma tutaj takiej osoby ,która zna wszystkie problemy i siedzi na kompie 24h i czeka aż ,ktos coś będzie potrzebowal.
Piszesz ,że musisz płacić za jakieś informacje i myślałeś, że jest to forum pasjonatów a nie gości ,którzy założyli sobie firmę i żerują na biednych ludziach , żeby ściągnąć od nich kasę. To jest forum pasjonatów Forda Fiesty, którzy ostatnie swoje pieniądze wydają na te cholerne złomy ,żeby cieszyć się każdym dniem użytkowania. Żeby jak przyjdzie dzień "zlotu" ich złomki dojechały na zlot i dały z siebie wszystko. Żeby spotkać tą bandę wariatów, którzy spędzają w kanale całe noce naprawiając swoje auta ,zdobywając przy tym doświadczenie, którym mogą i dzielą się z innymi, którzy o 2 w nocy jak poprosisz, zadzwonisz podjadą do ciebie ,pomogą ci, zaholują twoje kochane autko i dostarczą ciebie do domu.......
Tak, tak tutaj jest!!!!!
A są też przywileje i to się np nazywa zostanie klubowiczem , które upoważnia cię np. do zniżek w opłatach zlotowych , materiałów ,gadżetów klubowych i innych rzeczy. Między innymi korzystania z informacji zawartych w "zamkniętych" tematach. To ,że jest ustalona jakaś składka klubowa to --- Odpowiedziałeś sobie na to sam (zrozumiałem jest w tym wypadku jak każde forum żyje z reklam i czasami trzeba dopomóc żeby było na serwer domenę itp. ,ale brać od klubowiczów kasę na frajer ? ) Kto nam zapłaci za domeny serwery i inne takie rzeczy? No tak ,sponsor, a masz takiego? Nie? No właśnie my też nie mamy i dlatego utrzymujemy to sami.Za frajer brać pieniądze od klubowiczów????? to już trochę nie na miejscu było, bo ludzie pracowali na swoje doświadczenie długo ,długo ,długo...
To tyle z informacji ogólnej ode mnie. Ja nie znam się na mechanice ,więc ktoś inny Ci pomoże w rozwiązaniu Twojego problemu. powodzenia.
|
|