|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Mechanika ogólna - "Zawias" tylnej półki. 

Mars - 7 Mar 2016,  23:10 Temat postu: "Zawias" tylnej półki. Cześć.

Jakiś czas temu popsuliśmy jeden "zawias" tylnej półki. Dokładnie chodzi mi o plastyk w tylnej półce, który odpinamy, kiedy chcemy wyjąć tę półkę z auta. Doradzi ktoś, gdzie takie "cóś" kupić w necie? 

Pozdro!

Marcin
												 mehacz - 23 Mar 2016,  12:37 Temat postu: "Zawias" tylnej półki. http://allegro.pl/ford-fi...5075885091.html

ew aso jeśli chodzi o ten element ale wątpię że coś takiego można kupić
												 Mars - 23 Mar 2016,  15:59 Temat postu: "Zawias" tylnej półki. Dzięki za chęć pomocy, ale nie ma sensu kupowania całej półki dla jednego zawiasu. Szukam dalej...
												 MisiekT - 23 Mar 2016,  20:15 Temat postu: "Zawias" tylnej półki. watpie, żeby to było do kupienia oddzielnie. zerkne w weekend - może mam nadmiarową pólke w garazu
												 MisiekT - 25 Mar 2016,  14:49 Temat postu: "Zawias" tylnej półki. jak cos to mam półke od polifta w nadmiarze (czarna) - zapraszam jakbys przejezdzal przez Warszawe
												 Mars - 27 Mar 2016,  00:17 Temat postu: "Zawias" tylnej półki. Bardzo serdecznie dziękuję za chęć pomocy, ale raczej ( nawet w dłuższej perspektywie ) nie wybieram się do Wawy.
												 Parzych - 28 Mar 2016,  00:01 Temat postu: "Zawias" tylnej półki. Mars, zawsze można taką pierdółkę dorobić, zapodaj zdjęcie tej całej i tej ułamanej, a podam Ci cenę dorobienia z wysyłką...   
												 marcin_cieszyn - 7 Maj 2016,  11:57 Temat postu: "Zawias" tylnej półki. u mnie w samochodzie tego nie było - ktoś zgubił, kupiłem w sklepie motoryzacyjnym gumowe mocowanie wydechu z jakiegoś samochodu, troszkę przerobiłem i wygląda podobnie, a działa tak jak fabryka dała ;-) w ASO za kawałek plastiku 60 zł     nie jest to jednak oryginał .... ale trzeba lubić to co się ma ;-)
												 Mars - 11 Maj 2018,  15:38
  Kupiłem w ASO nissana. Nr katalogowy: 015532109E. Cena: 19zł/szt ( w ASO forda ok. 80zł/szt ). Pasują idealnie.    
												 agentR - 13 Maj 2018,  12:25

| Mars napisał/a: | 	 		  Kupiłem w ASO nissana. Nr katalogowy: 015532109E. Cena: 19zł/szt ( w ASO forda ok. 80zł/szt ). Pasują idealnie.     | 	  

Witam mam podobny problem, mógłbyś podać link do w/w części?
												 Mars - 14 Maj 2018,  17:39
  Bym nie mógł     , a to dlatego, że wystarczy iż zadzwonisz do najbliższej ASO nissana i zapytasz, czy mają na miejscu. Jeśli nie, to czy mogą zamówić. Jeśli tak, to niech zamówią i jak już będą, to jedź po odbiór    .

Nie wiem, czy można to kupić w internecie.
												 vegetagt - 14 Maj 2018,  20:04
  https://tinyurl.com/y9jojuxu ? Sory za link w takiej formie, ale cos mi forum nie przyjmuje oryginału    
												 Mars - 15 Maj 2018,  03:29

| vegetagt napisał/a: | 	 		  https://tinyurl.com/y9jojuxu ? Sory za link w takiej formie, ale cos mi forum nie przyjmuje oryginału     | 	  

"Nie można dodać towaru do koszyka. Przekroczono dostępną ilość w magazynie"- także ten tego... Polecam jednak telefon do najbliższej ASO     .

| 

|