Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - Jak urzadzić bagaznik??

fizyk - 6 Cze 2005, 20:31
Temat postu: Jak urzadzić bagaznik??
Mam pytanie chce w fiescie zrobic scianki ładne i tył bagazniku i pogłoge i w to wkręcic głośnik ładny i oswietlic tylko nie wiem gdzie materiały do wybicia sie kupuje i ile to może kosztować, nie chodzi mi tu o gotowe formy s tworzywa sztucznego tylko materiały do ręcznego zrobienia tego wszystkiego... pozdrawiam:)
Fordon - 6 Cze 2005, 20:39

Prosze bradzo podkreslam ze to nie moje autko i z gory przepraszam wlasciciela...
http://www.fiestaklubpols...opic.php?t=7532
A do tego zakup sobie MDF... a jaszcze lepszym pomyslem jesst obejrzenie galerii fotek na stronie glownej...

Pozdrawiam

[ Dodano: Pon Cze 06, 2005 10:55 pm ]
Oto fotki...

Pozdrawiam

Piter - 7 Cze 2005, 21:04

Najlepszy material do zabudowy to chyba plyta MDF.

Jesli chodzi o materialy obiciowe to chyba prawie kazda tkanina odpowiednio gruba. Najlepiej pojsc do tapicera(nie koniecznie samochodowego) i zapytac co i jak.

oley - 28 Sie 2005, 15:43
Temat postu: A to moje rozwiazanie bagarznika
Witam przekopywalem forum i natknelem sie na ten temat. Moze moja tworczosc kogos natchnie :)

przy okoazji mozecie sie wypowiedziec co o tym sadzicie
Pomysl powstal dlatego ze widok budli w pagarzniku niebardzo mi sie podobal wiec chcialem ja jakos zakryc

DziDzia - 28 Sie 2005, 15:46

hehe :) to futerko wyglada calkiem fajnie :D
Piesek - 28 Sie 2005, 18:48

niechcę tu nikogo obrażać, ani nic, ale pomysł fajny z tym futerkiem ale wykonanie raczej pozostawia wiele do życzenia
oley - 28 Sie 2005, 19:11

:ups:
Wszyscy ktorzy ogladali bagaznik na zywo mowili, ze jest super
fakt przyznaje, ze na zdieciach niewyglada to tak rewelacyjnie ale mi sie podoba jestem z niego dumny.
Mysle ze na jakims spocie jak zobaczysz to zmienisz zdanie :)
a jak nie to wezme to gleboko do serca i zrobie z tego podpalke do grila ;-)

lehu8 - 28 Sie 2005, 22:14

Dobre to :P przynajmniej miłe ;) no ja też pracuję nad swoim bagażnikiem, głośnik 30 cm już jest tylko to teraz ładnie zabudować 8)
fizyk - 30 Sie 2005, 15:26

Futerko piekne...:] to dobry i chyba tani pomysł... pochwalam:) tylko ciekawi mnie ile cie to kosztowalo i ile m2 straciłes (siedenia w kabinie by ładnie wygladały tak sexy :devil: :V: :devil: heheh pozdro
Fordon - 30 Sie 2005, 16:08

lehu8 napisał/a:
Dobre to :P przynajmniej miłe ;) no ja też pracuję nad swoim bagażnikiem, głośnik 30 cm już jest tylko to teraz ładnie zabudować 8)

Sam glosnik to jeszce nic... bo cos musi napedzic 12" glosnik... ale nie tylko Ty pracujesz nad bagaznikiem... :D

Pozdrawiam

oley - 30 Sie 2005, 17:16

No za material zaplacilem 60zł i za deski tez tyle robilem to na sklejce i wyszla prawie cala deska niepamietam jle tego jest chyba 3m ale pewny niejestem. Futerko zeczywiscie jest milutkie jak tylko otworze bagarznik to mi pies do niego wskakuje chyba mu sie podoba bo musze go na sile wyciagac :)