|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka ogólna - Manetka wycieraczek
Mati92 - 3 Wrz 2016, 13:25 Temat postu: Manetka wycieraczek Witajcie, koledzy mam problem z manetką wycieraczek a dokładniej z przyciskiem do spryskiwaczy, raz łączy a raz nie, czy jest sens rozebrać tą manetkę ( ewentualnie jak to zrobić ?) czy może jest możliwość zdjęcia tylko przycisku od spryskiwaczy? Proszę o pomoc
Pozdrawiam Mateusz
MisiekT - 3 Wrz 2016, 14:00 Temat postu: Manetka wycieraczek 20zl za uzywke na allegro - sam zdecyduj czy warto się bawic
pucek - 8 Wrz 2016, 20:38 Temat postu: Manetka wycieraczek Manetka to jednorazówka - w środku masz tylko blaszki. Może Ci się uda coś dogiąć, ale pewnie i tak zaraz padnie znowu. Zawsze możesz spróbować - używki na allegro nie są drogie w razie czego ;-)
mrofiec - 8 Lis 2016, 18:32 Temat postu: Manetka wycieraczek witam mam dziwny problem gdy włączę wycieraczki w 1 pozycji wyskakuje błąd awaria/ inspekcja wycieraczki lub lampy w pozostalych pozycjach czyli jednorazowe uzycie oraz najszybszy tryb jest ok. Ktoś miał podobnie?
Dropsik - 12 Kwi 2020, 23:45
Panowie, podepnę się pod temat.
Po wciśnięciu w mk7 na manetce przycisku od przednich spryskiwaczy - leci płyn ale wycieraczki się nie uruchamiają z automatu.
Rozebrałem manetkę i wyczyściłem wszystko, ale bez rezultatu.
Czy możliwym jest, że konieczne jest zakodowanie takiej opcji w module?
|
|