Forum FiestaKlubPolska -

Sprzedam - Zderzak xr2i, tłumik

luk-90 - 12 Kwi 2017, 19:31
Temat postu: Zderzak xr2i, tłumik
Cześć, robię małe porządki, znalazłem skitrany zderzak xr2i, który kiedyś miałem plan robić dla siebie, a był pęknięty w jednym miejscu, więc go pospawałem, finalnie już dawno zaniechałem zderzaków xr2i, więc leci dalej. prawe mocowania całe, z lewej strony jedno mocowanie całe, drugie nadgryzione zębem czasu, stan jak widać. Mam też tylny xr2i cały, niespawany, mocowania całe biały, do malowania pewnie. Za oba 50zł, wysyłki nie organizuje, najlepiej samemu się po niego przytargać.

Wala się też tłumik ala mugen wykonany z kwasiaka z silencerem, zdemontowany z najszybszej hondy civic 1.3. Srednica koncówki to chyba 90mm, wejście jak widać, uniwersalne :devil: 50zł

Oczywiście koszty ew wysyłki trzeba doliczyć

speedeek19 - 12 Kwi 2017, 20:04

Szkoda, że nie wystawiłeś zderzaków tydzień temu bo akurat byłem w Poznaniu :hihihi:
luk-90 - 12 Kwi 2017, 21:29

Przyjedź jeszcze raz :ok:
FiFa - 12 Kwi 2017, 23:17

Luk Ty na zlot się nie wybierasz? Bo jakbyś przyjechał do czewy to biorę oba :) aaa i co do silnika odpalił, ale jeszcze nie było jazd wygląda że będzie dobrze :-P
luk-90 - 13 Kwi 2017, 00:01

Na zlot raczej nie zawitam. A zderzaki to jakiś czas po wystawieniu zgarnął Bobson :-P

Pal dziada, docieranie i ogień :devil: