|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka ogólna - Aktywacja Bluetooth 

pkraska31 - 27 Kwi 2020,  18:08 Temat postu: Aktywacja Bluetooth Witam, zainstalowałem w swojej fieście mk7 przed lift bt CS7T+usb, większy ekran, mikrofon, manetkę do obsługi VC oraz klawiaturę z większą ilością przycisków. Teraz chciałbym to wszystko uruchomić za pomocą Forscana, lecz po wejściu do odpowiedniej zakładki przytłoczyła mnie ilość opcji. W załącznikach wrzucam kilka zrzutów opcji, które wydają mi się konieczne do zmiany. Które "wersje" w tych opcjach wybrać oraz czy tylko w tych wrzuconych przeze mnie coś zmieniać czy jeszcze w innych?

Drugie problem jest taki, że po wymianie ekranu na większy menu radia jest w języku niemieckim. Jak to zmienić?

wujekcybul - 29 Kwi 2020,  08:41
  Po zmianie popsuc nie popsujesz najwyzej nie bedzie dzialac. Jak korona minie to moge Ci pomoc czesto jestem w Lodzi.
												 pkraska31 - 29 Kwi 2020,  16:19
  Najbardziej boję się, że auto mogłoby później nie wstać czy coś w tym stylu xd

Chętnie skorzystałbym z twojej pomocy, ale wirus tak szybko nie zniknie :/
												 lukaszooo - 14 Maj 2020,  07:37
  Konfiguracje możesz zmienić praktycznie każdym kablem, ubić też można każdym. Od czasu kiedy zaczął się wirus aut ubitych jest naprawdę bardzo bardzo duzo więc ludziska grzebią sami. Z doświadczenia wiem ze jak auto przestaje jezdzic to zapominają o wirusie i chętnie wpuszczają na podwórko 😀
												 pkraska31 - 16 Maj 2020,  11:50
  Z aktywacją poradziłem sobie   

Tak dla potomnych opcje które ustawiłem:

-brytyjski angielski

-BT/VC Phone system with USB

-with USB and Ipod function

-with microphone

-podstawowe rozpoznawanie prędkości

W ostatnim nic nie zmieniałem

BT działa, streaming muzyki, działa, usb działa oraz rozmowy telefoniczne działają.

Mam natomiast problem z manetką, ta nowa o numerze 8A6T-13335-CC wywołuje jakiś konflikt i przez to wysypują się błędy, które wrzucam poniżej. Przez nią nie działa przycisk M i cofania piosenki na kierownicy, po podmianie na poprzednią manetkę wszystko wraca do normy. Kupiłem złą manetkę? Czegoś nie przestawiłem w Forscanie?

Ma ktoś doświadczenie w montażu rozszerzonej  o mikrofon lampki sufitowej? Boję się trochę cięcia podsufitki, więc chciałbym usłyszeć kilka podpowiedzi   

Inna sprawa, że oryginalna ma taką metalową ramkę, a przy zakupie tej jej nie otrzymałem :/ 

JoeMix - 16 Maj 2020,  22:21

| pkraska31 napisał/a: | 	 		  | Ma ktoś doświadczenie w montażu rozszerzonej o mikrofon lampki sufitowej? Boję się trochę cięcia podsufitki, więc chciałbym usłyszeć kilka podpowiedzi | 	  Może tu http://fiestaklubpolska.p...=lampka&start=0
												 drno_krk - 18 Lis 2020,  23:17
  pkraska31, jakim sprzętem to zmieniłeś?

Ja właśnie chcę wymienić na CS7T w Fieście żony, i szukam pomocy w ogarnięciu części softowej.

Albo kogoś miłego z forum, kto mi to jest w stanie zmienić szybko, albo pomocy mentalnej, opisu, tak, żebym sam sobie mógł ogarnąć.   
												 Krzychu2lv6 - 5 Mar 2021,  02:07 Temat postu: Re: Aktywacja Bluetooth
  	  | pkraska31 napisał/a: | 	 		  Witam, zainstalowałem w swojej fieście mk7 przed lift bt CS7T+usb, 

Obrazek[/URL] | 	  

Hej wrzucił byś zdjęcie radia? albo model, mam fiestę i jest w niej model BT da siez rozmawiać przez głośnomówiący itd. ale nie da sie odtwarzać muzyki z telefonu, zastawiam się, czy to problem konfiguracji w forscanie czy czegoś innego. 

Pozdr
												 JoeMix - 5 Mar 2021,  21:16
  Krzychu2lv6, problem w module, po prostu masz wersję nie obsługującą streamingu muzyki,,, tylko rozmowy.
												 mayak - 16 Kwi 2021,  23:14
  moduł CS7T  obsługuje streaming audio przecież w innych fordach więc i powinno to zadziałać w fieście
												 Wilczek__85 - 8 Wrz 2021,  20:39
  Witam serdecznie szanowne grono kolegów. 

Mam fiestę przed lift udało mi się okazjonalnie kupić radio z bluetooth z kolorowym wyświetlaczem z panelem sony,

w zestawie dostałem moduł bluetooth wraz z wiązką.

Mam kilka pytań :

1. czy da się to podłączyć do przedlifra ? 

2. jeżeli tak to czy ktos z was opis jak podłączyć wiązkę bluetooth ?
												 JoeMix - 8 Wrz 2021,  22:17
  Radia android do polifta sa niezgodne z przedliftem więc sądzę ze zwykłe radio tez nie będzie zgodne,,, podobno problem jest w szynie danych

| 

|