|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka - świecąca ramka na rejestrację 

Danio - 21 Lip 2005,  22:48 Temat postu: świecąca ramka na rejestrację witojcie

zapytowywuje sie czy ktoś nie spotkał sie gdzieś z taką grubą ramką na rejstracje która ma w sobie ledy(wygląda jak posklejane zesobą  trzecie lampy stopu) widziałem ostatnio w bravo i  mi sie spodobało...koleś miał z tyłu czerwoną ...jeśli sie gdzieś spotkacie to dajcie znać ile takie coś stoi...i jakie kolory są...jeśli by była biała to byłoby elegancko
												 Fordon - 21 Lip 2005,  22:52
  To ja powiem tylko tyle ze niech ten kolez z Bravo sie cieszy ze misiaczki go nie widzialy z tym... bo zabieraja za to dowod rejestracyjny (niezgodne z przepisami)     niestety...

Pozdrawiam
												 Danio - 21 Lip 2005,  22:58

| Fordon napisał/a: | 	 		  To ja powiem tylko tyle ze niech ten kolez z Bravo sie cieszy ze misiaczki go nie widzialy z tym... bo zabieraja za to dowod rejestracyjny (niezgodne z przepisami)     niestety...

Pozdrawiam | 	  

no niestety cięzko w naszym kraju...ale na mieście tego tak nie widać...dopiero jak wyjechaliśmy za miasto to sie ukazało..naprawdę ładne..alemoże a tego stopa zrobić?
												 Fordon - 21 Lip 2005,  23:04
  Zobacz na allegro czy tam nie maja takich rzeczy... ale zeby stop zrobic z tego      ... sam nie wiem...

Pozdrawiam
												 LOY - 22 Lip 2005,  02:32
  jak czytam o takich iluminacjach pojazdowych to aż sie chce zaśpiewać -viva Las Vegas!!!!!   
												 JoeMix - 22 Lip 2005,  06:34

| Danio napisał/a: | 	 		  | alemoże a tego stopa zrobić? | 	  

Nie można by, bo kazde światło w aucie musi nieć homologache...
												 Piesek - 22 Lip 2005,  09:22
  co to za piosenka viva las vegas :>? Może jakiś wykonawca? To se ściągne   
												 Intruder - 22 Lip 2005,  12:51
  Wiecie co z LEDami nie widzialem ale ja mam ramki odblaskowe i to faktycznie wyglada jakby swiecile jak ktos za mna jedzie. Z przodu jest bialy odblask a z tylu czerwony i calosc wykonana jest z przezroczystego ABS-u czyli wyglada tka jakby rozciagnac odblask dookola rejestracji    Dla mnei bomba :> Tymbardziej mi pasuje bo mam czerwona strzale...     

[ Dodano: Pią Lip 22, 2005 12:53 ]

Aha... no i nie jest to niezgodne z prawem bo ma homologacje i jest to poprostu odblask   

Koszt to ok 15 zł u mnie w ogórkowie

Nie wiem czy bedzie cokolwiek widdac ale u mnie te odblaski tak wygladaja 

Sprobuje zrobic w nocy fotke na podswietlonych

BOOO nic nie widac      Jak wroce do domu to wieksze fotki wrzuce
												 Piesek - 22 Lip 2005,  13:22
  http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=58104259
												 Danio - 22 Lip 2005,  14:07

ale tamto było inne..to jest chyba jakaś samoróba
												 LOY - 22 Lip 2005,  14:22

| Piesek napisał/a: | 	 		  co to za piosenka viva las vegas :>? Może jakiś wykonawca? To se ściągne    | 	  

średnio polecam - ZZ-TOP. Dziwni panowie z jeszcze dziwniejszymi brodami . Ale trzeba im przyznać ze wspaniale tuningują swoje prywatne Harleye i samochody.
												 Bongo - 8 Sie 2005,  17:12
  Witam.Ja mam plan wykonac lampy LED w oryginalnych kloszach w fiescie mk3. tj wyciac odblaski i wsadzic plytki z ledami...co o tym sadzicie ?? :>
												 JoeMix - 8 Sie 2005,  17:42
  Czeka je los jak każdej lampy bez homologacji - jak się na kontroli pokapują...
												 Bongo - 8 Sie 2005,  22:22
  nio trudno tak czasem bywa...naszczescie lampki to nie problem na przegladzie...zobaczymy jak beda wygladac efekty po przerobkach   
												 Wojtass - 18 Sie 2005,  22:12
  nie było tego posta

| 

|