|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Tuning stylistyczny - Moja Fiestka :) 

Artone^ - 25 Sie 2005,  22:17 Temat postu: Moja Fiestka :) Witka.

Wczoraj zalozylem dokładki RS i zaczolem bajerowac tylną klape ... jak dla mnie wypas   

Do tego w niedługim czasie dojdą białe kierunki   

Progów od RS nie mam skąd wziasc i nie mam kasy :/  wiec poczekam na kase i na okazje kupna progow i nadkoli od xr'ki   

Potem kasa bedzie inwestowana w felgi, sportowa zawieche, jakis tlumiczek ladny i ciemne szybki   

pozdrawiam i czekam na szczere opinie   

PS: NIE PATRZCIE NA DATE BO NIE CHCIALO MI SIE USTAWIAC W APARACIE   

Danio - 25 Sie 2005,  22:29
  z tyłu bym dodał błotochlapy a z przodu obowiązkowo halogeny..takie szczere zdanie...no i alubuty muszą być ...wtedy będziemy sie zastanawiać co dalej   
												 Laskosz - 25 Sie 2005,  22:32
  Chesz szczerze to powiem szczerze : mi sie wcale nie podoba     a te dokładki to juz całkiem nie teges    przykro mi ale wcale mi sie to nie widzi w obecnej formie. Oczywiście wyrażam tylko swoją opinie a to tobie ma sie podobać twoje autko   

Jednakże plany masz dobre    i życze powodzenia w realizacji ich. 

Pozdrawiam Piotr.
												 Kurtus - 25 Sie 2005,  23:20
  powodzenia w szukaniu progow i nadkoli od xrki   

ps.pod kolor wygladało by ładniej,te czarne zderzaki psuja efekt
												 Fordon - 25 Sie 2005,  23:37
  Szczerze...     tak jak patrze to widze swoja Fieste na poczatku... i moja propozycja jest nastepujaca... zeby dac zderzaczki pod kolor, ewentualnie troche sie pomeczyc i polaczyc orginalny zderzaki z podkladkami... obnizyc auto o np. 35mm dac felgi 14" , przyciemnic szyby ale delikatnie... progi i nadkola od Xr ki tez dobra mysl...     troche pracy i funduszy jeszcze wlozysz...  o ile bedziesz chcial...  na chwile obecna Twoja Fiesta wyglada wzglednie...   

Pozdrawiam
												 DziDzia - 26 Sie 2005,  23:33
  bez progow ani rusz...a czzas pokaze jaki bedzie efekt koncowy...chodz jak sie ma odpowiednie fundusze too koniec trudno    
												 osimek1 - 26 Sie 2005,  23:47

| Cytat: | 	 		  | osimek1 nie chcesz może kupić mojej Fiesty ? | 	  

no wiesz, jakos mi wystarcza moja, wlasnei czytalem jak zrobic sobie swiatelko w bagarzniku i bede miale zarabisty Tuning:P
												 Junior - 26 Sie 2005,  23:47
  standard z małym plusem za dokładki    
												 trzeci - 27 Sie 2005,  11:01
  Miałem okazję widzieć ją na "żywo" i dlatego wiem że Artone czeka jeszcze sporo pracy  nad stylizacją Fiestki.

Ale początki już są i to całkiem fajne     

Pozdro ...
												 Artone^ - 27 Sie 2005,  18:28
  no to fakt duzo mnie jeszcze z nią czeka   

mechanike mam na tip-top oprocz pierscionkow   

co do waszych sugestii   

- kiedys jak bedzie $$$ to polacze zderzaczek przedniz dokładka, a z tylem albo zrobie to samo albo kupie od xrki   

- pod kolor nie chcem malowac bo wtedy jest zbyt jednolita    ewentualnie mysle nad pomalowaniem na biało DO tej chromowanej lustwy, a restze zrobic na blyszczacy czarny   

- obnizanie    ciezki temat ale postaram sie cos zrobic    przod o 35-40 a tyl o 30 i bedzie gucio   

- felgi tez z czasem beda   

- progi i nadkola od xrki : patrz wyzej   

wszystko zalezne od funduszy bo mozliwosci, checi i czasu mam az za duzo   

dziekuje wszystkim za szczere wypowiedzi :]

pozdro
												 Kacper - 27 Sie 2005,  22:24

| Artone^ napisał/a: | 	 		  - obnizanie    ciezki temat ale postaram sie cos zrobic    przod o 35-40 a tyl o 30 i bedzie gucio    | 	  

No juz sie tak w te 5mm w te i drugą strone nie baw - i tak pewnie uzywane bedą wiec ile obnizą to tylko Pan Bóg wie    

| 

|