|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Hyde-Park - Piękne widoki widziane szklanym okiem aparatu 

Laskosz - 16 Lut 2006,  17:44 Temat postu: Piękne widoki widziane szklanym okiem aparatu Skoro ludziską chcą to mają     

Kurs wklejania zdjęć do forum 

Pozdro.
												 abla - 16 Lut 2006,  20:20
  Witam

To może ja pierwszy...   

Na początek klimat industrial by night    Żeby nie było zupełnie z innej beczki, to na zdjęciach jak sie dobrze przypatrzeć można dostrzec fiestkę   

Tak, fiestka to urządzenie wielofunkcyjne, powyżej posłużyła jako statyw do aparatu   

A główny motyw to Cementownia Kujawy w moich rodzinnych stronach, godzina 4:15 rano   
												 SteiN - 16 Lut 2006,  20:43
  no to ja tez ;d 

mala ulewa         

kratek - 16 Lut 2006,  21:19
  Witam to i ja cos wrzuce    

Foty robione w Kołobrzegu    Pozdrawiam
												 SteiN - 16 Lut 2006,  21:22
  morze jest piekne           

ai ja jeszcze cos dam:)

kratek - 16 Lut 2006,  21:33 Temat postu: Foty No to pyk    

Pozdrawiam   
												 charpia - 16 Lut 2006,  22:45
  Cudne !!! Jestem pod wrażeniem. Proszę jakie są piękne miejsca, wystarczy je tylko dostrzec. Dziękuję.
												 abla - 17 Lut 2006,  05:16
  Piękne!!     

Uwielbiam morze! Poniżej Władysławowo, styczeń (aparat głupiał z zimna) nie obserwuje sie wtedy tak pięknych zachodów słońca ale to wzburzone morze też ma swój urok

Pozdr
												 kristofer - 17 Lut 2006,  15:15
  szyba fiesty styczeń 2006

i takie tam

kratek - 17 Lut 2006,  18:28
  Akcent zimowy    

abla - 17 Lut 2006,  19:55
  No to ja również coś w tym temacie    - mój ulubiony plener zimowy - staw w Antoninku, skuty lodem.

Motyw trzciny   

I dwie foty z serii: Człowiek - "przyjaciel" Natury   

jaco11 - 17 Lut 2006,  22:57
  to i ja cos pokaze jezioro turkusowe 

a to jest widok na nasze piekne morze z punktu widokowego w miedzyzdrojach 

i jak sie podoba to są moje poczatki    

URL=http://img141.imageshack.us/my.php?image=radionamiernik6ak.jpg] [/URL]

i jeszcze radionamiernik szczególnie miły widok gdzy sie wraca z morza
												 charpia - 18 Lut 2006,  10:15
  Wszystkie zdjęcia są przepiękne. Aż dech w piersi zapiera ile piękna można pokazać za pomocą fotek. A jakich zdolnych fotografów mamy w klubie, no no    
												 molu - 18 Lut 2006,  10:35 Temat postu: ja tez ja tez :-)

pzdr
												 andrew - 18 Lut 2006,  10:47
  wszyscy pokazuja  przepiekne widoki a 10 lat temu to nawet tez byla fajna pogoda              w Niechorzu  pozdro dla wszystkich Andrew g][/URL]

NO I ROKTEMU W KARPACZU
												 jaco11 - 18 Lut 2006,  11:13
  nie tylko morze jest piekne 

las --  

rzeka i mój piesek -- 
												 Thomas - 19 Lut 2006,  15:26
  Witam...

To i ja pokaże kilka fotek na czasie.

Pozdrawiam

charpia - 23 Lut 2006,  22:22
  No i co? nikt juz nie ma jakis ciekawych miejsc do pokazania? Może niech każdy, kto ma mozliwość zapoda kilka fotek ze swojego rodzimego miasta     

moluuuu... sam robiłeś te fotki?    
												 abla - 24 Lut 2006,  04:59
  Charpia, dobry pomysł     Widzę, że dbasz o to, żeby temat nie umarł      Co powiesz na to, żeby zostać niepisaną moderatorką tego tematu?   

Dwie fotki z moich rodzinnych stron zapodałem już na samej górze, to jeszcze dorzucę dwie z mojego rodzinnego miasteczka - Barcina. Żadna rewelacja ale pokaże   

P.S. Charpia, w innym temacie napisałaś "Dołączam się do abla" - spokojnie możesz dołączyć się do abli     Moją ksywkę, trudnego do wytłumaczenia pochodzenia i chyba dość dziwną, można spokojnie odmieniać      Wtedy brzmi bardziej ludzko     

Pozdrawiam gorąco ;-)
												 charpia - 24 Lut 2006,  23:56
  Ok, przyjęłam do wiadomości odmianę Twojego nicku ablo     A co do pilnowania tego tematu, to ja osobiście jestem złakniona takich fotografii, nie wiem jak inni     

Ps. Czy możesz wyjaśnić co jest w tle na fotce wyzej?
												 abla - 25 Lut 2006,  02:28

| charpia napisał/a: | 	 		  Ok, przyjęłam do wiadomości odmianę Twojego nicku ablo      | 	  

Od razu brzmi lepiej, nieprawdaż charpio   ;-) 

| charpia napisał/a: | 	 		  A co do pilnowania tego tematu, to ja osobiście jestem złakniona takich fotografii, nie wiem jak inni      | 	  

Oj, ja również, miło zawieścić oko na czymś pięknym i ciekawym, a jak pisałaś wyżej niezłych mamy w klubie fotografów (też mnie ciekawi czy molu robił sam te fotki      bo są pierwsza klasa     )

| charpia napisał/a: | 	 		  | Ps. Czy możesz wyjaśnić co jest w tle na fotce wyzej? | 	  

Na pierwszej fotce w centrum jest stara wieża ciśnień, widziałem wiele takich w różnych miastach ale w sumie to nie wiem do końca po co to to jest (do wytwarzania ciśnienia, ale jakiego     , może ciśnienia wody do parowozów kiedyś, bo to w sumie obiekt PKP...).

Na drugiej fotce w tle jest hałda ziemi wydobytej z kopalni odkrywkowej kamienia wapiennego (obok tej wielkiej hałdy jest tak samo wielka dziura    )

P.S. Charpio, a może Ty pokażesz nam jakieś swoje fotki    
												 molu - 25 Lut 2006,  09:16

| charpia napisał/a: | 	 		  moluuuu... sam robiłeś te fotki?     | 	  

oczywiscie  8) canon a60-teraz juz mi troche przeszlo i nie pstrykam za duzo     

;-)  8)
												 charpia - 26 Lut 2006,  11:30
  No no molu, moje gratki i słowa podziwu. 

Ps. ostatnia fotka (ta z pieskiem) słuzy u mnie za tapetę na kompie     (chyba nie masz nic przeciwko     )

Pozdrawiam wszystkich fotomaniaków i czekam, czekam, czekam... na WIĘCEJ    

ablo ( :lol: ) nie mam aparatu  :(
												 Korton - 26 Lut 2006,  15:25
  Molu moj bokserek tez tak robil, albo lezal na plecach, albo na brzuchu wyciagajac tylne nogi jak zaba (taki rozgraczony) heheheh, swietne pieski.
												 Jareczek - 1 Mar 2006,  11:49

| Korton napisał/a: | 	 		  | Molu moj bokserek tez tak robil, albo lezal na plecach, albo na brzuchu wyciagajac tylne nogi jak zaba (taki rozgraczony) heheheh, swietne pieski. | 	  

Tomek lepiej pochwal sie swoimi zdjęciami   
												 DERFORM - 1 Mar 2006,  21:24
  Co niektóre widoki zdjecia są naprawdę ładne 

ale co do innych nie mam zdania
												 Wojtass - 6 Mar 2006,  00:59

ROMEZ - 6 Mar 2006,  22:06

andrew - 7 Mar 2006,  16:34

| abla napisał/a: | 	 		   	  | charpia napisał/a: | 	 		  Ok, przyjęłam do wiadomości odmianę Twojego nicku ablo      | 	  

Od razu brzmi lepiej, nieprawdaż charpio   ;-) 

| charpia napisał/a: | 	 		  A co do pilnowania tego tematu, to ja osobiście jestem złakniona takich fotografii, nie wiem jak inni      | 	  

Oj, ja również, miło zawieścić oko na czymś pięknym i ciekawym, a jak pisałaś wyżej niezłych mamy w klubie fotografów (też mnie ciekawi czy molu robił sam te fotki      bo są pierwsza klasa     )

| charpia napisał/a: | 	 		  | Ps. Czy możesz wyjaśnić co jest w tle na fotce wyzej? | 	  

Na pierwszej fotce w centrum jest stara wieża ciśnień, widziałem wiele takich w różnych miastach ale w sumie to nie wiem do końca po co to to jest (do wytwarzania ciśnienia, ale jakiego     , może ciśnienia wody do parowozów kiedyś, bo to w sumie obiekt PKP...).

Na drugiej fotce w tle jest hałda ziemi wydobytej z kopalni odkrywkowej kamienia wapiennego (obok tej wielkiej hałdy jest tak samo wielka dziura    )

P.S. Charpio, a może Ty pokażesz nam jakieś swoje fotki     | 	   KOLEGO NIE  cisnienia  do parowozów tylko  bez takiej budowli bys na czwartym pietrze nie mial wody w domu   jak powiedziales jest to wieza cisnien  i nalezy ona do miasta a  zostala  mozliwe ustawiona na terenie pkp bo tam jest odpowiednie miejsce aby wyrównac cisnienie w calej miejscowosci        
												 maerik - 8 Mar 2006,  08:25
  Albo macie drogie aparaty albo jestescie wszyscy bardzo zdolni   

Ja wczoraj tez sobie kupilem aparat ale raczej bede musial sie wykazac sam bo to taki z dolnej polki...    
												 jaco11 - 8 Mar 2006,  12:48
  [img][img=http://img45.imagesh...19483vo.th.jpg] [img] kolejne zdjecia mojego Świnoujścia chociaż nie jest to moje rodzinne miateczko 

widze ze duzo fiestomaniaków ma psiaki rasy bokser
												 kratek - 8 Mar 2006,  18:31
  Witam! Jeszcze klika widoczow z ubieglego roku    

Pozdro   
												 charpia - 8 Mar 2006,  23:21
  Fajne, fajne... wszystkie fotki takie wyjątkowe... dopisujcie opisy do fotek bo nie wiem jakie miejscowości przedstawiają. Kratek, na przykład Ty...Czy to Twoje rodzinne miasto?
												 kratek - 9 Mar 2006,  12:08
  Witam! Fotki były robione w Kołobrzegu - w tym czasie byłem na urlopie ( jakos w lipcu )    niestety u nas w WLKP nie ma morza ;-) Ale dzieki za zwrocenie uwagi - nastepnym razem sie poprawie i bede opisywal foty - Pozdro   
												 jaco11 - 9 Mar 2006,  12:15
  Kołobrzeg piekne miasto ale Świnoujście jeszcze ładniejsze - REKLAMA
												 charpia - 9 Mar 2006,  17:46

| kratek napisał/a: | 	 		  Witam! Fotki były robione w Kołobrzegu - w tym czasie byłem na urlopie ( jakos w lipcu )    niestety u nas w WLKP nie ma morza ;-) Ale dzieki za zwrocenie uwagi - nastepnym razem sie poprawie i bede opisywal foty - Pozdro    | 	  

No przecie wiem, ze Poznań nie lezy nad morzem     , myślałam że przedstawiałes rodzinne strony na fotkach... w końcu można się urodzić w Kołobrzegu a mieszkać w Poznaniu - nie?   
												 kratek - 9 Mar 2006,  18:29
  Hej! 	  | Cytat: | 	 		  | w końcu można się urodzić w Kołobrzegu a mieszkać w Poznaniu - nie?   | 	   jasne,ze mozna, ale ja jestem rodowitym Wielkopolaninem i bardzo lubie morze, ale niestety tylko w czasie urlopu moge pojechac wypoczywac...skad u Ciebie ta lekko smutna mina?Moj bład ze podpisalem fotek, ale jak juz mówilem poprawie sie    Ciesze sie Kolezanko,ze podobają Ci sie te foty i ze czuwasz nad wszystkim - oby tak dalej    Pozdrowienia z WLKP   
												 jaco11 - 9 Mar 2006,  18:30
  a teraz coś z serii moje psiaki 

Egon ojciec psiaków

bardzo zwariowany Stasio jest synkiem Egona jeśli chodzi o imie to jeszcze będzie zmienione

maja córa 

cdn.   
												 charpia - 9 Mar 2006,  21:07
  No i znowu się zakochałam, rany ja chyba zwariuję     

Kratek, dzięki za słowa uznania... robię to co lubię     ale szkoda, że prezes w delegacji i tego nie czyta, On mnie nigdy nie pochwalił g:pg
												 Rudi - 9 Mar 2006,  22:31
  Jak już tak faworyzujemy Kołobrzeg to wkleje pare zdjątek zaczerpniętych z www.foto.kolobrzeg.pl  Ech pikne to nasze morze choć czasem mam Go dość to i tak mi się podoba   .

Widoczek na Morze z okolic Kamiennego szańca (chyba)

WściekłeZagrypioneDzikieKaczki   

Poprostu Molo

Śpiochy....

Zamarznięte Morze 1

Zamarznięte Morze 2

I po zamarzniętym Morzu Hmm...

Zjawisko obserwowane na ostatnich zdjęciach jest ewenementem (trudne słowo) w naszym regionie morze nie zamarzło tylko przypłynęła sobie kra i po chyba paru dniach odpłynęła     czy jakoś tak   
												 Daras84 - 10 Mar 2006,  11:22
  no i ja moze cos wrzuce nie za rewelacyjne ale zawsze cos    

to jak byłem na Wakacjach w Mielnie a tamtym roku    albo kolo mielna na jakies latarni morskiej   

a to w Mielniej jezioro wpływa do morza    

molo w Kołobrzegu 

no i ostatnie moze nie artystyczne al eciekawe    <to nie jest VT   

charpia - 10 Mar 2006,  13:59
  Piękna GALERIA nam się Tworzy. Cieszę się, że zamieszczacie tu swoje fotki, naprawdę jest na co popatrzeć. takie małe a oko cieszy  g:}g

Dzięki Wszystkim  g:pg
												 jaco11 - 10 Mar 2006,  23:22

nurkowanie na płytkich głebokościach
												 charpia - 10 Mar 2006,  23:58
  a mnie sie przypomniało, że robiłam fotki nad Jeziorskiem , więc też mam czym sie pochwalić 

Nie patrzcie na date, szwagier nie ustawił jej w aparacie, ale zdjęcia robiłam JA CHARPIA i jestem z nich bardzo dumna, a jak znajde płytkę, to zapodam fotki, ktore robił młody13. Ze tez wczesniej na to nie wpadłam,,,  heh    
												 abla - 11 Mar 2006,  03:23
  A jednak doczekaliśmy się zdjęć naszej Pani Moderatorki tego tematu   

Bardzo ładne foty     

Charpio, myślę, że powinnaś pomyśleć o zakupie aparatu...
												 serwus - 11 Mar 2006,  05:47
  To i ja coś wrzucę. Wschodnia Kanada, konkretnie terenu Quebecu nad rzeką św. Wawrzyńca. Jak się spodoba to za jakieś dwa miesiące mogę wrzucić zdjęcia z zachodniej Kanady, gdzie 1000 razy piękniej.

Pzdr
												 charpia - 11 Mar 2006,  16:11

| abla napisał/a: | 	 		  A jednak doczekaliśmy się zdjęć naszej Pani Moderatorki tego tematu   

Bardzo ładne foty     

Charpio, myślę, że powinnaś pomyśleć o zakupie aparatu... | 	  

A dziekuję, dziękuję... już w piórka obrastam     

serwus - dzięki za pokazanie nam "obcych" klimatów, ładne widoczki     

[ Dodano: Pon Mar 13, 2006 11:07 ]

Znalazłam fotki młodego warte pokazania     Trochę format duzy... wszystkie fotki robione w Nerkach u brata na działce (okolice Księżymłyn tuż obok Jeziorska)

Jaszczurka wygrzewająca się w słońcu...

Pajączek 

Odbicie w szybie samochodowej

Widok z okna 

Przystanek 

Taxi - 14 Mar 2006,  11:40
  fajne foty
												 charpia - 15 Mar 2006,  23:00
  No fajne, fajne... zapodaj i Ty coś Taxi
												 DziDzia - 21 Mar 2006,  13:15
  ja nie Taxi ale dodam...

niedzielny wypad z piesem nad Wisle....

H5N1    

i moj kundelek

pozdro   
												 charpia - 21 Mar 2006,  23:21
  ładny samochód     śliczny piesek (dobrze mu z mordki patrzy)     No ale widoczki to podstawa... bez tej ptasiej grypy mam nadzieję    

ps. nigdy nie byłam nad wodą o tej porze roku  :( a szkoda... heh
												 DziDzia - 21 Mar 2006,  23:55

| charpia napisał/a: | 	 		  ładny samochód     śliczny piesek (dobrze mu z mordki patrzy)     No ale widoczki to podstawa... bez tej ptasiej grypy mam nadzieję    

ps. nigdy nie byłam nad wodą o tej porze roku  :( a szkoda... heh | 	  

zgadnij jakie to autko    ...pies to SAABA...kundelek, bardzo kochana jest...ptaki to nie wiem czy chore ale nad wode w zime.....super jest mimo ze wieje...polecam...

pozdro   
												 olijacek - 22 Mar 2006,  08:45

molu - 22 Mar 2006,  11:20
  Gratuluje tej burzy-wiem jak ciezko jest "strzelic" pioruna  ;-) 

pzdr
												 charpia - 22 Mar 2006,  22:49
  wow  :yyy: tych piorunów się nie spodziewałam, są super... normalnie jestem pod wrażeniem brawa dla Was.
												 Lady-Mafioska - 22 Mar 2006,  23:25
  moze nie najswiezsze zdjątka ale uchwycone w trudnych warunkach autokarowych    

charpia - 23 Mar 2006,  19:52
  No no Lady...fajne fotki... a można wiedziec skąd te foteczki?
												 Mafios - 23 Mar 2006,  19:54
  ano z Grecji tam moja zoncia odpoczywala   
												 charpia - 23 Mar 2006,  20:26

| Mafios napisał/a: | 	 		  ano z Grecji tam moja zoncia odpoczywala    | 	  

Ty... adwokat... Kasi pytałam nie Ciebie    
												 bartboro - 23 Mar 2006,  20:49

| Mafios napisał/a: | 	 		  ano z Grecji tam moja zoncia odpoczywala    | 	  

A dokładnie to Meteory... ładne i klimatyczne okolice    

[ Dodano: Czw Mar 23, 2006 20:58 ]

To i ja wrzucę kilka fotek "innego" Krakowa - takiego bez tych syfiastych gołębi...

Lady-Mafioska - 23 Mar 2006,  23:47
  zgadza sie to klasztory w Meteorach     

Mafios - 24 Mar 2006,  20:38

| charpia napisał/a: | 	 		   	  | Mafios napisał/a: | 	 		  ano z Grecji tam moja zoncia odpoczywala    | 	  

Ty... adwokat... Kasi pytałam nie Ciebie     | 	  

cicho byc bo psem poszczuje    
												 charpia - 24 Mar 2006,  22:52

| Mafios napisał/a: | 	 		   	  | charpia napisał/a: | 	 		   	  | Mafios napisał/a: | 	 		  ano z Grecji tam moja zoncia odpoczywala    | 	  

cicho byc bo psem poszczuje     | 	  

Ja mam być cicho? hm... mafios... nie doceniasz swojej dziewczyny w takim razie     Ona też umie pisać, więc nie musisz jej wyręczać    
												 PitusK - 24 Mar 2006,  23:09
  to moze i ja cos zamieszcze ze swojej kolekcji w zasadzie nierobie zdjec widokow tylko samochodow ale w tym temacie tez mi sie jakies znajda:D

zima 

dolina strazyska 

jak cos jeszcze znajde zamieszcze:)
												 Mafios - 24 Mar 2006,  23:15

| charpia napisał/a: | 	 		   	  | Mafios napisał/a: | 	 		   	  | charpia napisał/a: | 	 		   	  | Mafios napisał/a: | 	 		  ano z Grecji tam moja zoncia odpoczywala    | 	  

cicho byc bo psem poszczuje     | 	  

Ja mam być cicho? hm... mafios... nie doceniasz swojej dziewczyny w takim razie     Ona też umie pisać, więc nie musisz jej wyręczać     | 	  

ja ją zawsze doceniam wkoncu to moja wybranka    
												 charpia - 24 Mar 2006,  23:25
  No to się cieszę. Porządziłeś już sobie? To teraz zapodaj Ty jakieś fotki, bo w tym temacie własnie wklejamy zdjątka. A jak chcesz se ze mną "podyskotować" (hi hi), to zapraszam na wolny temat do hyde park albo na łódzkie forum... PRZEGADAM CIĘ !   
												 Mafios - 26 Mar 2006,  13:08
  mowisz i masz     

To jest piekny widok Zdzisia pod sklepem nocym     
												 abla - 26 Mar 2006,  14:51
  A ja twierdzę, że ta fota jest reżyserowana... albo zrobiona nie w Polsce... bo to winko jakieś "lepsze"        
												 charpia - 27 Mar 2006,  22:20
  A ja uważam, że fotka nie na temat... no chyba, że dla Ciebie mafio takie fotki, to "piękne widoczki" ...        
												 Mafios - 28 Mar 2006,  07:26

| charpia napisał/a: | 	 		  A ja uważam, że fotka nie na temat... no chyba, że dla Ciebie mafio takie fotki, to "piękne widoczki" ...         | 	  

nie rob scen ciotka takie widoki w ZG to bedzie standard   
												 2smart - 1 Kwi 2006,  23:01
  Może teraz coś z 100licy 01.04.2006 coś koło 23 ..

Sorki za jakosć ale sie dopiero zaczynam baić cyfraczkiem  .. jak narazie tez canon a60   

Pozdr 2smart
												 charpia - 2 Kwi 2006,  11:41
  Dzięki 2smart, fotki na czasie... szkoda, że o tak smutnej tematyce... ale fajnie, że je zapodałeś.
												 abla - 2 Maj 2006,  18:01
  No to ja mam kilka fotek o nieco weselszej tematyce, a przynajmniej budzących miłe wspomnienia - parę widoczków z ZG 2006 (dokładnie z ośrodka w Niesulicach)    

Łabądek (z którym później zaprzyjaźnił się Trzeci    ):

Było pochmurno:

ale słonko też nas odwiedziło:

A przy ognisku mogliśmy podziwiać piękny zachód słońca (tzn. Ci którzy jeszcze byli w stanie widzieć tak daleko    ):

Ognisko pomimo mokrego drewna udało się rozpalić (w dużej mierze dzięki Stacho35 - nikt nie dmucha tak jak on     ):

I jeszcze jeziorko:

Było super           
												 charpia - 4 Maj 2006,  22:19
  Piekne fotki... dzięki, że pamietałes jeszcze o tym topicu...    
												 oley - 7 Maj 2006,  23:13
  Wszystkie fotki robione własnoręcznie     

Kasprowy:

Pies dziewczyny:

tu łapie rybki:

Panorama z Osiecznicy :

Panorama Karpacz:

charpia - 8 Maj 2006,  00:09
  No proszę, proszę... widzę, że grono fotoamatorów sie powieksza.     a i pieskowi na fotkach coś od zycia się należy     

Pozdrawiam
												 djpleban - 9 Maj 2006,  11:39
  bardzo ładny jamniczek    

szkoda tylko że taka ochlimorda   
												 Laskosz - 15 Cze 2006,  21:45
  W miejscowości gdzie mieszka mojażonka jest co oglądać  8) 

reszty zdjęć z wiadomych względów ujawnić nie mogę  8)
												 charpia - 16 Cze 2006,  12:08
  No faktycznie, jest na co popatrzeć    
												 picio_18 - 16 Cze 2006,  16:55
  wrzuce trochę swoich zdjeć...

zachód słońca w Poznaniu,:

TUTAJ 

piękne poznańskie tęcze:

TUTAJ
												 odyniec - 16 Cze 2006,  19:38
  pora i na mnie...

w Graz w górze Schloßberg, dojscie do windy ktora sie znajduje wewnatrz gory:

Widok na Graz wieczorkiem z gory Schloßberg:

to juz jest Wieden; Belveder od strony Südbahnhof:

Pałac w Schönbrunn wieczorkiem (takze Wieden):

lehu8 - 16 Cze 2006,  20:55
  phi..

a to wam się podoba?

zdjęcie 

na balkonie sobie siedziała   
												 Rudi - 17 Cze 2006,  21:50
  Sezon kąpielowy czas zacząć     

A to parę dni wcześniej Grypie się nie dały  ;-)  

I parę dni później morze trochę się rozbujało....

Ps Plaża i molo w Kołobrzegu    
												 charpia - 18 Cze 2006,  19:25
  o rany, co raz to bardziej mnie zaskakujecie. Wszystkie foteczki, które wydają mi się ciekawe, skrzętnie zapisuję sobie. lehu8, a Twoją to nawet ustawiłam sobie jako tło pulpitu, zobacz jak to super wyglada    

Dzięki Wam wszystkim !!!    
												 lehu8 - 18 Cze 2006,  19:47
  no, zdjęcia są naprawdę fajne   
												 Bart_Skrzyszow - 19 Cze 2006,  16:44
  No to i moje   

Jedno z moich pierwszych zdjęć

Oba powyżdze już są na forum w temacie spota sekcji PODKARPACKIEJ

Chomiczek - ciężko go uchwycić
												 chary - 20 Cze 2006,  06:11
  ..no to ja teraz coś wrzuce:)

tu kilka fotek z Londynu:

A tu już okolice Olsztyna:

rzeka Łyna  

rzeka Wadąg   i wschód słońca 
												 charpia - 20 Cze 2006,  07:56
  No no, widzę że temacik się rozwija a już myslałam, że umiera smiercią naturalną. Widać są jeszcze ludzie z duszą artysty  ;-) Brawa dla wszystkich            
												 Korton - 23 Cze 2006,  23:55
  moj psiak kiedys (sorki za jakosc,  zdjecie zdjecia)   

osimek1 - 24 Cze 2006,  00:08
  niesa to moze najpiekniejsze zdjecia ale jako tako mi sie podobaja:)

Bart_Skrzyszow - 24 Cze 2006,  08:40

| Korton napisał/a: | 	 		  moj psiak kiedys (sorki za jakosc,  zdjecie zdjecia)   

| 	  

Normalnie w naszym klubie ile fiest tyle bokserów     

dla wszystkich właścicieli tych piesków   

A jako że to zdjęcia mają być to dołoże jeszcze swoje   

Korton - 24 Cze 2006,  12:56

| Bart_Skrzyszow napisał/a: | 	 		  

dla wszystkich właścicieli tych piesków   

| 	  

Super pieski, jak bede sie decydowal na psa to napewno boksera, silniki boksery tez super:)
												 Bart_Skrzyszow - 24 Cze 2006,  17:59
  A ten psiak w twoim poście troszkę wyżej to nie bokserek   

Czyżby mi sie popierniczyło coś   
												 Korton - 24 Cze 2006,  19:24

| Bart_Skrzyszow napisał/a: | 	 		  A ten psiak w twoim poście troszkę wyżej to nie bokserek   

Czyżby mi sie popierniczyło coś    | 	  

No bokserek, chodzilo mi o decyzje na drugiego psa:) bo ten juz pare lat temu zakonczyl zywota:(
												 Szopica - 26 Cze 2006,  13:32
  Kilka fotek z pobytu na szkoleniu w górach

P.S. Sama zrobiłam 570 km w jedną i w drugą stronę     

Jestem z siebie dumna     

Pozdro...           
												 charpia - 26 Cze 2006,  21:14
  Widzę, że widzicie, to czego inni nie widzą    Piękne fotki Kochani, naprawdę piękne. Bardzo się cieszę, że dzielicie się swoimi "spostrzeżeniami" ... to świadczy o tym, że są jeszcze ludzie, którzy dostrzegają piękno tego świata, patrząc chociażby na źdźbło trawy... Super .... 

I taka mała refleksja... jestem dumna z takich fotograficznych dusz jak Wy i że mogę zwać się Waszą  znajomą      .... dobra kończę ten wywód bo zaraz zacznę filozofować     Dzięki
												 jaco11 - 7 Lip 2006,  11:10

a tutaj cos odemnie    
												 KROPLA*** - 18 Lip 2006,  19:51

PumaRST - 19 Lip 2006,  22:14

| Bart_Skrzyszow napisał/a: | 	 		  

dla wszystkich właścicieli tych piesków    | 	  

dla potwierdzenia:

Boksery    
												 Ghost - 19 Lip 2006,  22:29
  a to robione w miejscowości Biała Góra niedaleko Piekła   

madek - 20 Lip 2006,  12:18
  W zwiazku z nasilajacymi sie upałami wrzucam fotke na ochłodzenie, zrobioną w środku zimy     

Mam nadzieje ze mozna zaburzac w tym temacie porzadek pór roku    
												 ElGrey - 29 Lip 2006,  07:52
  W wysokich tatrach nie jest tak goraco     

charpia - 30 Lip 2006,  20:39
  No, no drodzy Państwo. Mam już niezły folderik z Waszymi fotkami. Będę co miała pokazywać wnukom     Dzięki Kochani    
												 molu - 30 Lip 2006,  20:59
  heh  8) 

jako ze ja nie mam sie czym chwalic pokaze Wam foty mojego kuzyna:

http://www.fotoik.pl/inde...=autor&rid=7509

mnie sie podobaja  8)
												 lehu8 - 3 Sie 2006,  20:31
  A co powiecie na

tego gościa
												 charpia - 3 Sie 2006,  22:01

lechu Rany, tak paskudny, że aż piękny  ;-) Super pajączek   

molu  może nie znam się na fotografii ale mnie się bardzo podobają te foteczki, brawa dla Twórcy
												 PitusK - 5 Sie 2006,  08:25
  to moze odemnie tez cos bedzie   

molu - 5 Sie 2006,  09:03

jabkos-raz - 12 Sie 2006,  12:08
  Widze że dobrze trafiłem.

Nie dość że mam Fieste to jeszcze dużo fotografuje.

A takie widoki lubicie??

To ćwiczenia łazienkowe

Łeba 2006

Sopot 2006

( Nikon D70s )
												 Lady-Fordon - 15 Sie 2006,  10:03
  No to ja też dodam coś od siebie...

Myśle ze zachód słońca równie piękny jak nad morzem:D Chociaż to w mojej małej miejscowości...    

Pozdrawiam ;-)
												 jabkos-raz - 16 Sie 2006,  01:44

| Lady-Fordon napisał/a: | 	 		  

Myśle ze zachód słońca równie piękny jak nad morzem:D Chociaż to w mojej małej miejscowości...    

Pozdrawiam ;-) | 	  

Super! Piękny zachód słońca.....

Serio Serio....
												 Lady-Fordon - 22 Sie 2006,  11:16

| jabkos-raz napisał/a: | 	 		  

Super! Piękny zachód słońca.....

Serio Serio.... | 	  

dzięki... tez mi sie podoba ;-)
												 lehu8 - 25 Sie 2006,  21:34
  Coś te robaczki mnie prześladują    

robaczek
												 cinot - 27 Sie 2006,  12:57
  Fotki robione aparatem HP m407 4.1 MP

jka na taką ,,budżetową: cyfrówkę ( kolo 200 kosztuje zeta teraz) to myślę, że dająradę     

Zamek w Mirowie

Zalew Chechło-Nakło pod Tarnowskimi  Górami

molu - 14 Wrz 2006,  22:09
  heh i patrzcie jaki fajny aparacik wygrał wspomniany wczesniej kuzyn w konkursie:

http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4842

:-D    
												 Rudi - 4 Paź 2006,  00:38
  A tak parę fotek wrzucę aby odświeżyć temat   

abla - 4 Paź 2006,  05:39
  Fajny kociak      Też od niedawna mamy w domu takiego małego szatana    Chociaż już trochę podrósł   

To nawiążę do Twoich fotek Rudi i zapodam podobne tematycznie, czyli:

nasz mały szatan Nefi:

oraz dwie fotki z Fiestą w kadrze (w sumie na tej powyżej też Fiesta jest w tle    ) :

A wszystkie fotki zrobione na ostatnim spocie WLKP Team   

Pozdro   
												 charpia - 4 Paź 2006,  16:30
  No proszę, zwierzątka to też ciekway temacik do fotografowania... sliczne te kociaki    
												 PitusK - 6 Paź 2006,  23:14
  a to moj zwierz widze ze koledzy dali to tez sie pochwale kicia

Zhang - 8 Paź 2006,  20:49
  Abla, fojnego masz szatana    

Niebo z mojego okna:

Rudi - 4 Lis 2006,  12:27
  Mała pamiątka z wrześniowej  wycieczki do naszych sąsiadów z za Odry:

Długii - 11 Lis 2006,  01:09
  a to pare moich:

and me ride:)

goku - 3 Gru 2006,  00:40
  To widziałem zeszłej zimy jak jechałem na Uczelnie he he

Pozdro 4all
												 Brook - 3 Gru 2006,  10:51
  Las w listopadzie

morze jesienią i zimą

i Bukowiec w Świdwinie

oraz Nielep

kristofer - 23 Gru 2006,  08:53
  szwajcaria miesiąc temu

kratek - 16 Sty 2007,  19:11

rejony kujawsko-pomorskie - lato 2006 ;-)
												 oley - 17 Sty 2007,  23:22
  A dzisiaj prezentujemy zwierzaczki:

abla - 18 Sty 2007,  14:21

| oley napisał/a: | 	 		  | A dzisiaj prezentujemy zwierzaczki: | 	  

I robaczki   

UWAGA: Dozwolone od lat 18-stu!   

Rudi - 9 Lut 2007,  21:48
  Właśnie przeglądałem swoje zbiory zdjęć i znalazłem jedno z zeszłorocznego lata:

mimik144 - 9 Mar 2007,  16:17

Tommur - 13 Mar 2007,  22:56
  Z tego weekendu

góry i karpacz - cudne  

śnieżka w całej krasie  

fofi w plenerze  
												 Brook - 26 Mar 2007,  12:18
  To z wczorajszej przejażdżki     

no i znane nam wszystkim  :-D 

Tommy - 26 Mar 2007,  12:54
  Wczorajsza wycieczka na górę Żar

Bardzo fajnie wyszło zdjęcie zbiornika elektrowni, który znajduje się na szczycie

I fofi nad jeziorem     

Longer_007 - 26 Mar 2007,  13:13
  Pare fotek z pierwszych zajec fotografii cyfrowej :

BLADE - 28 Mar 2007,  14:38
  Kilka zdjęć z rejsu Świnoujście - Darłowo

POLONIA   GRYF

Blisko Darłowa - w oddali widać wiatraki.

Wejście do portu.

dORA11 - 28 Mar 2007,  15:02
  sie działo,,, fajny rejsik kolega sobie zafundował    

Ps fieścinka matka dostała nowe alu?????czy takie ładne kołpaczki????
												 Longer_007 - 4 Kwi 2007,  14:01
  Mój piesek podczas snu     tzn. pozniej sie obudzill   

BLADE - 26 Kwi 2007,  08:52
  Jest już wiosna         

KROPLA*** - 27 Kwi 2007,  09:26

Rudi - 27 Kwi 2007,  16:05
  Przepraszam za jakość ale fotka pstrykana telefonem, jak nawiedzę tą okolice ponownie to zabiorę aparat i zrobię więcej zdjęć. Oby tylko pogoda dopisała.  

Ps. Okolice Kołobrzegu za plecami miałem byłe lotnisko ciekawe miejsce na spocik     
												 Bad_Boy__Zabrze - 9 Maj 2007,  13:54
  na parkingu na A4 zaraz za wroclawiem, robione telefonem, dlatego slaba jakosc...

pralinka - 10 Maj 2007,  10:50

zalew sulejowski _maj_2007

tor w Radomiu   
												 osimek1 - 10 Maj 2007,  20:13

| pralinka napisał/a: | 	 		  | zalew sulejowski _maj_2007 | 	  niewidzialas sie tam z moimi rodzicami moze przez przypadek bo tez byli:P
												 Bart_Skrzyszow - 14 Maj 2007,  09:55

I jeszcze takie jedno   

Wogóle nie ostre bo tylko złapalem aprat jak kaczki leciały na mnie i pstryk   

PitusK - 28 Maj 2007,  21:05

oto kilka moich
												 BLADE - 29 Maj 2007,  13:55
  Pytanie konkursowe:

Co to za ptaszek    

dORA11 - 29 Maj 2007,  17:13

a ja wiem wiem              

to je  SÓJKA  koło kawiarni Zefirek 
												 BLADE - 30 Maj 2007,  07:51

| dORA11 napisał/a: | 	 		  :brawo:          a ja wiem wiem              

to je  SÓJKA  koło kawiarni Zefirek  | 	  

Wspaniała odpowiedź.     hooray
												 dORA11 - 30 Maj 2007,  13:34
  a dziekować dziekować 

Ps PitusK piękne ślimaczki już zdobią mój pulpit
												 PitusK - 30 Maj 2007,  22:38
  dziekuje barzo jesli chcesz mam je w duzej rozdzielczosci i kilka inych o podobnej tematyce:)

np. takie:

dORA11 - 31 Maj 2007,  22:31
  koteczek jest słodki ale z tym pająkiem to przesadziłeś     

chair przeciesz ja sie boje pająków             

Ps plis jakieś pieseczki jak masz   
												 PitusK - 4 Cze 2007,  21:46
  niestety piesow niemam   
												 Bart_Skrzyszow - 4 Cze 2007,  22:31
  Jak chcesz pieski to ja mam kilka zdjęć   

[img=http://upload.extraf...5/78346_m2.jpg]

zdrówko    

[ Dodano: Pon Cze 11, 2007 08:44 ]

Jeszcze jedno   

molu - 12 Cze 2007,  21:33

takie z dzisiaj  8) 

pzdr
												 BLADE - 13 Cze 2007,  20:10
  No i małe łabądki wykluły się z jajek i pływają sobie. Zdjęcia robione u mnie w pracy gdzie miały gniazdo. Było 5 jaj i wykluły się 5 łabądki.

marcus_87 - 13 Cze 2007,  20:19

autostrada A4 u zachodnich sasiadow   
												 Longer_007 - 13 Cze 2007,  21:02
  Takie najciekawsze zdjęcia z urlopu pod namiotem     

dORA11 - 19 Cze 2007,  18:44

i jeszcze to             

molu - 5 Lip 2007,  23:01

pozdro
												 charpia - 7 Lip 2007,  11:29
  Moluś a temaciki sie Ci czasem nie pomyliły? A może jakieś problemiki ze spankiem, i po nocach głupociki do główki przychodzą     biedactwo...
												 molu - 7 Lip 2007,  11:34

| charpia napisał/a: | 	 		  Moluś a temaciki sie Ci czasem nie pomyliły? A może jakieś problemiki ze spankiem, i po nocach głupociki do główki przychodzą     biedactwo... | 	  

chair 

Ciotka nie przeginaj  ;-) nie widzisz jaka ladna przyroda w tle  :-D 

pozdro
												 charpia - 7 Lip 2007,  12:14
  Ty mnie tu molu nie obijaj, bo jak ja Ci wtłukę... to glab i     phi..   widoki w tle se wymyslił...            
												 kristofer - 21 Lip 2007,  07:27
  dziś w nocy

chianti_girl - 1 Sie 2007,  11:47

SpiderMAN - 3 Sie 2007,  07:11
  PitusK masz niezly rozrzut... Ze skrajnosci w skrajnosc...

Szybkie autka i poooowolne slimaki...

Rozumiem, ze to ta dla rozluznienia.
												 Kleru - 5 Wrz 2007,  13:55
  To zdjęcie zrobiłem wczoraj podczas nocnego wypadu, przyznaje się...trochę photoshopa... :lol:  ale tylko troche

osimek1 - 14 Wrz 2007,  16:58

zefir - 14 Wrz 2007,  17:21

obiecane fotki z mazur:D okiem zefira trzezwym dodam:D

a pierwsza fotka z radomia;D
												 osimek1 - 14 Wrz 2007,  17:48
  aj zapomnialem dwoch zdjec specjalnei dla wojka zefira 

zefir - 14 Wrz 2007,  17:58
  faktycznie o mnie   

zefir - rehabiltacje i wczasy:D

musze cysia do mnie na rehabiltacje wziasc;D
												 Lady-Mafioska - 27 Wrz 2007,  22:52
  to ja wrzuce kilka widoczków z Novalji i okolic

Mafios - 6 Lis 2007,  14:27
  co to za kolesie >?    
												 Piter - 6 Lis 2007,  14:29

| Mafios napisał/a: | 	 		  co to za kolesie >?     | 	  

moderatorzy z klubu Golfa  :lol:
												 Lady-Mafioska - 6 Lis 2007,  22:39
  Dziubq kliknij na fotke i zobacz ze ci kolesie są przed czterdziestka..... nikomu ni ujmujac ale to nie mój przedział
												 Matekk - 6 Gru 2007,  22:33
  A o to mój poprzedni "samochód":

(żeby ktoś nie myślał, że kupiłem go bo mi się podobał - jeździłem nim tylko dlatego, że był przerobiony tak że można było nim jeździć od 16 lat    )

DziDzia - 20 Lut 2008,  23:41 Temat postu: Kupiłem Zorke 5 czyżby wiosna   

zastanawia się tłumikowy ziooom:

"chyba tak, bo kwiatki widać..."

po jednodniowej zimie w Warszawie:

którą drogowcy zasolili na 3 dni... Też było biało... i zdrowo dla aut...

pozdro   
												 zefir - 26 Lut 2008,  00:40
  hmmm zefir fotograf sportowy, zakup lustra otworzyl nowe mozliwosci

mala relacja z KZK w zgierzu 24.02

gkulka - 28 Lut 2008,  10:50
  zimowa jesień w Łodzi:

i parę fotek "prawdziwej" zimy    

PitusK - 19 Mar 2008,  06:28
  no to klika fotek pstrykniętych przezemnie.

teodor - 21 Kwi 2008,  21:53 Temat postu: Kilka moich fotek. Różne okazje

zefir - 2 Maj 2008,  14:20

dzisiejszy spacer   
												 BLADE - 2 Maj 2008,  16:04
  Wiosna:

osimek1 - 3 Maj 2008,  22:53
  slady po dzisiejszj wycieczce do arboretum w rogowie 

no to moze nie jest widoczek z arboretum ale wg. mnie fajne foto - miala powstac jeszcze wersja lekko przerobiona ale z gimpem sie niedogadalem bo dopiero sie go ucze

niestety matryca mi w aparacie powoli pada i na 90% zdjec na samym srodku jest "odblask" od slonca - na pierwszych 5 zdjeciach myslalem ze serjo tak jest ale jak na 120zdjeciach ze 150 jest blysk w tym samym miejscu stwierdzilem ze cos nei tak;/ w zwiazku z powyzszym wiecej zdjec z arboretum nie wstawiam bo niema nic nadzwyczajnego 

[ Dodano: Nie Maj 04, 2008 00:01 ]

jeszcze jedno dosc Ciekawe foto znalazlem ale kurcze nie mam chwilowo go na kompie a cos czytnik kart pamieci niechce mi zadzialac na linuksie - link do foty na naszej klasie 

fotosik
												 zefir - 5 Maj 2008,  11:07
  sobotni grill   

pozdro
												 thomasg - 24 Maj 2008,  16:34
  w słabym oświetleniu ( dupiata pogoda ) , w ramach szkolenia się w zakresie obsługi aparatu 

pies mi wszystko płoszył i wszędzie grzebał

i z wieczorka

stafcio - 11 Cze 2008,  16:52 Temat postu: Mercedes CL63 AMG

BLADE - 11 Cze 2008,  18:56

Parzych - 11 Cze 2008,  20:42

[ Dodano: Pią Cze 13, 2008 14:53 ]

Widziane wczoraj w centrum Wawy przy Złotych Tarasach...

DziDzia - 13 Cze 2008,  16:51
  ee.... 

Chyba widziałem koteczka   

pozdro   
												 zefir - 15 Cze 2008,  16:50

osimek1 - 15 Cze 2008,  21:31
  zia - wstawiaj foty w miniaturach, bo na 512 to mi sie strona 5 minut wczytuje   
												 zefir - 15 Cze 2008,  22:08
  photobucket   
												 Kruku - 15 Cze 2008,  23:20
  S1 OGIEN chlopak z gliwic    hehe
												 zefir - 18 Cze 2008,  15:25

no i jeszzce jedna fotka
												 DziDzia - 18 Cze 2008,  18:21 Temat postu: Się pochwale, a co !!!!! Się pochwale, a co    

hihi    

pozdro   
												 stafcio - 19 Cze 2008,  12:26 Temat postu: Re: Się pochwale, a co !!!!! 

pewnie podróbka, takie to na alegro po 5taka chodzą     

zrobie fote autografu RK jaki mi dal jak byl na polibudzie na simrze.
												 DziDzia - 19 Cze 2008,  16:10

pozdro   
												 Laskosz - 23 Cze 2008,  19:58

sobotnia przejażdżka   
												 iang - 30 Lip 2008,  18:27
  he parę moich "widoczków"

1

2

3

4

5

Siwy_89 - 31 Lip 2008,  22:28
  Sprzęt słaby bo to Nokia N95 8GB, ale fotki są...

cbt57 - 9 Wrz 2008,  18:09
  To ja sie moze pochwale calym folio, jesli mozna: www.tanatos.digart.pl
												 InneCzasy - 20 Wrz 2008,  23:16

z nocnej wyprawy do Łodzi

działkowy liliowiec

osiedlowa kawka

kot wiejski - Szczecinki koło Olecka

moje stare żabole

księżyc - widok z balkonu

klucie agam brodatych

a tu agamki już bez skorupek   

moje wężole
												 PitusK - 4 Paź 2008,  11:09
  mój kociak

i troche innej twórczości   

i jedno z serii tragiczne.RAJD WAWELSKI 2008.

InneCzasy - 5 Paź 2008,  20:26
  swietna fotka z kotem. dopieścić oczy, żeby nie było odbicia i po prostu wali na kolana!
												 scooooter - 7 Paź 2008,  13:04
  to ja na początek walne fotke z mojego miasta nocą    

Małgorza - 14 Paź 2008,  21:23
  Ostatnio trochę sobie eksperymentowałam a oto efekt:

mechcom - 12 Lis 2008,  09:54
  No to odemnie  tez kilka fotek   

sowa - 12 Lis 2008,  23:01
  mechcom, od twojej windy chyba??   
												 kamil wolski - 12 Lis 2008,  23:19

Zapytam przewrotnie. Prawa do publikacji tych zdjęć to posiadasz pewnie?
												 Wojtuuus - 14 Lis 2008,  15:29
  Może ja się pochwale, jestem amatorem z kompaktowym full manualem ( na razie nie wstawiłem moich "z głębi duszy   " :

http://i109.photobucket.c...us/P1070074.jpg

http://i109.photobucket.c...us/P1070335.jpg

http://i109.photobucket.c...us/P1070338.jpg

http://i109.photobucket.c...ng/P1070740.jpg

http://i109.photobucket.c...ng/P1020584.jpg

http://i109.photobucket.c...ng/P1050108.jpg

http://i109.photobucket.c...ng/P1050130.jpg
												 krzywy11 - 17 Lis 2008,  13:47
  Bardzo klimatyczny zachód słońca. Super zdjątka   
												 ElGrey - 24 Lis 2008,  18:26
  No to ja sie pochwale     , choc to nic takiego he he     

od pewnego czasu pracuje na terenie bazy lotniczej w Łasku, gdzie nasze NOWOCZESNE     NOWE      samoloty sie przetrzymuje bo w ciagu ostatnich 2 tygodni w powietrzu bylo 6 i to jednego dnia...

Jak mi sie uda przemycic to bedzie wiecej narazie:

PitusK - 23 Sty 2009,  10:24

na rozgrzanie atmosfery zimowej
												 Wojtuuus - 17 Lut 2009,  15:22
  http://www.wojtuuus.digart.pl zapraszam!
												 DziDzia - 9 Kwi 2009,  08:45
  Prolog 

pozdro   
												 osimek1 - 15 Kwi 2009,  23:57

michal_7999 - 19 Kwi 2009,  19:57
  Dzidzia - fajny podpis pod zdjeciami    osimek1 wiosna w pelni......fajne zdjecie.....
												 Laskosz - 3 Maj 2009,  20:29

Gilgamesz - 3 Maj 2009,  21:33
  Z Wycieczki do Warszawy...

Miś w Zoo

Starówka

Starówka2

Starówka3

Starówka4

Gilgamesz - 23 Maj 2009,  22:44
  Dzisiejszy zachód   

Howser - 14 Cze 2009,  15:22
  To i ja zaprezentuję kilka fotek. Rewelacji nie ma, ale jak na Nokie N95, nie jest źle     

Parzych - 15 Cze 2009,  01:37
  To i ja cuś dorzucę...

Ki diabeł?
												 kamil wolski - 15 Cze 2009,  11:22

rafal__lodz - 18 Cze 2009,  12:00
  moje wypociny: 

jak się spodoba, więcej wkrótce..:P
												 DziDzia - 2 Wrz 2009,  13:02
  Wycieczka po "Dolince":

Miłego spacerku     

pozdro   
												 Puff - 2 Wrz 2009,  18:06
  Dorzucę swoje 3 grosze, co tam   

budzyk - 18 Wrz 2009,  15:03

Czy to Cort de la Fort? bo jakoś podobnie mi to wyglada   
												 Puff - 18 Wrz 2009,  15:12
  budzyk - nie wiem o co pytasz dokładnie (o kompleks na środku zdjęcia, czy o miejscowość...) Kompleks nie wiem jak się nazywał, a samo zdjęcie zostało zrobione w Turcji.
												 MarcinekWE - 20 Wrz 2009,  09:37
  Plymouth UK

szogoon - 20 Wrz 2009,  09:59
  może nie piękny widok...

ale ciekawa inscenizacja w moim mieście   

kajtek - 25 Lis 2009,  12:49
  i ja dołącze swoje fotki     

Panorama miasta Torunia nocą

Oraz widok z wierzy ratuszowej   
												 Blackknight88 - 1 Gru 2009,  14:35
  Taki widok miałem z domu będąc w Niemczech. Jezioro Bodeńskie i dalej Alpy : 

http://www.fotosik.pl/pok...2a27ef89ec.html 

Niby normalne zdjęcie, ale jest w nim to coś co mi się bardzo podoba. Na zdjęciu mój ojciec podczas przechadzki niedzielnej w niemieckim mieście Uberlingen :

http://www.fotosik.pl/pok...5289274bf9.html 

Moja kochana chrześnica. Ciekawa pozycja do snu (w kłębuszek ^_^) :

http://www.fotosik.pl/pok...e17e7a8b5a.html 

Jakieś zdjęcie pstryknięte podczas zimowego jeszcze spaceru nad zalewem w mym rodzinnym mieście :

http://www.fotosik.pl/pok...270f5c7ae7.html
												 KAMIL82 - 2 Gru 2009,  23:10 Temat postu: Ach to morze... Zdjecie cyknięte w trybie nocnym w Poddąbiu.   
												 szogoon - 2 Gru 2009,  23:14 Temat postu: Re: Ach to morze...
  	  | KAMIL82 napisał/a: | 	 		  | To zdjecie było cyknięte w trybie nocnym w Poddąbiu... | 	   które ?
												 osimek1 - 2 Gru 2009,  23:44
  KAMIL82, jak juz cos robisz w nocy zmniejszaj iso - powinno byc mniejsze ziarno
												 KAMIL82 - 2 Gru 2009,  23:57

| osimek1 napisał/a: | 	 		  | KAMIL82, jak juz cos robisz w nocy zmniejszaj iso - powinno byc mniejsze ziarno | 	    Słuchaj tak miało wyglądac..
												 Parzych - 3 Gru 2009,  01:03
  Może nie są to piękne widoki, ale... Ciekawe...

Przyłapani:

Pasażerowie na gapę (kurs z lotniska do centrum - pod Złote Tarasy)

Atak na Żółwia (na szczęście nieudany - szyba go powstrzymała    )

Dwie pierwsze fotki Sonym A350 (makro), pozostałe SE K850i (z czego dwie ostatnie nieostre - chodziło mi o pokazanie, że naprawdę jechały z nami DWA koniki polne, oraz że jeden chciał pożreć Żółwia...)
												 DziDzia - 3 Gru 2009,  09:15

| Parzych napisał/a: | 	 		  | Przyłapani:  | 	      

pozdro   
												 szogoon - 4 Gru 2009,  16:11
  Pierwsze dni grudnia złapane   

kamil wolski - 4 Gru 2009,  19:15
  Ostatnio sobie chodziłem po opuszczonym akademiku a tam takie widoki:

Strzelane z Sony Alpha 300 + Minolta AF 35-105/3.5-4.5 (ocena 4.7/5.0 na Dyxum.com)   
												 Bit1 - 17 Cze 2010,  11:52
  Wiem, że temat nie całkiem do tego, ale zdjęcie jest to wklejam     

Jak byście mogli kliknąć "głosuję" to był bym wdzięczny:

http://www.e-oprawa.pl/konkurs-glosowanie#p96

(niebieska fiesta mój klekotek)

z góry thx   
												 JoeMix - 17 Cze 2010,  12:27
  Bit1, na co chcesz żeby Ci zagłosować? Czy na cokolwiek?
												 Bit1 - 17 Cze 2010,  12:29

| JoeMix napisał/a: | 	 		  | Bit1, na co chcesz żeby Ci zagłosować? Czy na cokolwiek? | 	  

Na zdjęcie niebieskiej fiestki     spoko edytuje posta   
												 kamil wolski - 6 Lip 2010,  11:21
  Zdjęcie z jednej z najświeższych sesji:

DziDzia - 6 Sie 2010,  15:43 Temat postu: Pocztówka z wakacji

pozdro   
												 elmek13 - 6 Sie 2010,  16:20
  To i ja sie pochwale. Bylem na zamku w Bad Bentheim (niemcy) uroczy zamek... najbardziej mi sie podobaly lochy zamkowe. Poza tym spotkalem tm kilka znajomych... z FKP. zolwia z rodzina.        

Jutro wyjazd do Amsterdamu lub nad morze.

Tyle od Elemelka, Zasti, Brata.
												 Miły - 7 Sie 2010,  09:14
  Żółw gdzie cie tam wywiało?   
												 Peedro - 9 Sie 2010,  20:01
  kilka fot z wypadu do doliny chochołowskiej    

bidżej - 9 Sie 2010,  22:14
  dobra, oddział radomsko-zakopiański frakcji małopolskiej też się pochwali.

wyprawa Dolina Roztoki - Dolina Pięciu Stawów Polskich - Morskie Oko i w dół w wykonaniu zespołu bidżej + luki i załoga (damska, żeby nie było że gejwyprawa :yyy: )

fotopstryki fiestowej części załogi (część robiona brudnym aparatem    ):

i fotopstryki krajobrazu:

dziamdziam - 25 Wrz 2010,  16:38
  Też dodam coś od siebie. A co!    

Pozdro dla wszystkich miłośników Żubrów!!
												 masska13 - 29 Wrz 2010,  08:28
  a to ode mnie z poprzedniej zimy   

(czarna góra, śnieżnik)

(kościółek na Wojtówce)

bigel - 31 Paź 2010,  12:18
  to ja też coś dorzuce od Siebie     

a to JA   

Kolonia

no i nasz kraj 

DziDzia - 14 Lut 2011,  10:05
  Homo Pałac    

pozdro   
												 Alfx - 7 Lut 2012,  22:24
  Zima 2010... jak się zmotywuję, to wrzucę coś z tegorocznej...   

Uploaded with ImageShack.us

Prehistoryczny rozrusznik. Przydałby się niektórym nawet dzisiaj...   

Uploaded with ImageShack.us
												 Devil - 6 Mar 2012,  00:00
  Fajne zdjęcia...chociaż już mam ochotę pooglądać zdjęcia z nieco bardziej letnim krajobrazem;]
												 Jurek84 - 24 Mar 2012,  14:51
  [quote="bidżej"]dobra, oddział radomsko-zakopiański frakcji małopolskiej też się pochwali.

wyprawa Dolina Roztoki - Dolina Pięciu Stawów Polskich - Morskie Oko i w dół w wykonaniu zespołu bidżej + luki i załoga (damska, żeby nie było że gejwyprawa :yyy: )

Hmmm...w pierwszej chwili myślałem, że to jakieś dalekie krainy, a to nasze polskie:] Super fotki,
												 Rob^ - 22 Wrz 2012,  06:03 Temat postu: Wspomnienie z Wakacji czas zacząć ... Wspomnienie z Wakacji czas zacząć    ...

szewski - 23 Wrz 2012,  13:22 Temat postu: Re: Wspomnienie z Wakacji czas zacząć ...
  	  | Rob^ napisał/a: | 	 		  Wspomnienie z Wakacji czas zacząć    ...

| 	  

gdzie to jest?. Piękne !.
												 Rob^ - 23 Wrz 2012,  14:15 Temat postu: Re: Wspomnienie z Wakacji czas zacząć ...
  	  | szewski napisał/a: | 	 		  | ... gdzie to jest?. Piękne !. | 	  

Fontanna w Istambule  i most nad Bosforem.
												 Rob^ - 10 Lut 2013,  18:15 Temat postu: Zima ...

DziDzia - 30 Maj 2013,  23:35
  Piękny widok na Pięknej (właściwie Kruczej) :

pozdro   
												 RAFAŁ258 - 5 Wrz 2013,  18:01

Super zdjęcia niesamowite widoki dzięki technice możemy uwiecznić każdą ważną dla  nas chwilę   
												 maroony - 24 Lut 2015,  16:06

Zdjęcia naprawdę bardzo ładne i udane:) powodzenia w dalszym fotografowaniu:)
												 sorror - 2 Cze 2015,  08:54
  Ja czekam na jakieś ciekawe zdjęcia z polskih malych miejscowości:)
												 Andruss40 - 13 Lut 2017,  10:59
  Za głośno się nie śmiejcie,ale gdzie kliknąć co by te fotki obejrzeć? W tym jestem absolutnie noworodek..

| 

|