|
[MK5] 1.25,16vZetec-Trend by Tytan254 |
| Author |
Message |
Marcin
Model: Ford Fiesta Mk7`10
Wersja: Titanium X
Silnik: 1.6Duratec/120KM
Imię: Marcin
|
Posted: 30 Oct 2011, 14:34
|
[ !!! ]
|
|
czy co po niektórzy mogą sobie darować kolejne swoje komentarze? :fox:
i bez wzajemnego obrażania się, bo znowu posypią się ostrzeżenia. |
|
|
|
|
mieszko
Naczelny spamer F.K.P.
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: 1.0/80KM
Imię: Mieszko
|
Posted: 30 Oct 2011, 14:39
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Marcin"]czy co po niektórzy mogą sobie darować kolejne swoje komentarze? :fox:
i bez wzajemnego obrażania się, bo znowu posypią się ostrzeżenia.[/quote]
rozumiem że to między innymi do mnie , [b]Marcin[/b] , jeśli krytyka to konstruktywna , jeśli sam właściciel chciał opinie nt. auta to piszemy co o nim myślimy , wskazujemy błędy jakie popełnił , też na początku wydawało mi się że im więcej gadżetów ze stoiska w hipermarkecie tym lepiej ale po obejrzeniu kilku Forumowych aut stwierdziłem że nie tędy droga. |
|
|
|
|
tytan254
Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Trend
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Tomasz
|
Posted: 30 Oct 2011, 15:12
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Pufcio"]W Tesco przynajmniej mają akcesoria, dzięki którym można przyjąć poród. W sklepie "tuningowym" można co najwyżej kluczem francuskim w łeb po porodzie dostać :D
Swoją drogą temat wyglądu był przerabiany - jeśli auto się wyróżnia, a jeździ kalecznie, to jest to wieś. Inna bajka by była, gdyby tu pod maską było nie 75 ale z 275 kucyków... no ale nie jest.[/quote]
Tu cie musze zmartwic-poniewaz autko sprawuje sie super i jezdzi niennaganie!!!
[quote="luk-90"]Nie kumam, po co zmieniać coś i pytać sie innych ludzi czy teraz może być? LOL Auto jest Twoje i to Tobie ma się podobac, masz się czuć w nim dobrze, ale może Ja jakiś inny jestem <8>[/quote]
Nie pisze do ciebie to,tylko do tych co widzieli fieste wczesniej-została poprawiona-doprowadzona do normalnosci:)!! |
|
|
|
|
mmbu
Model: Ford Fiesta Mk5`01
Wersja: Sport
Silnik: 1.6i16V/100KM
|
Posted: 30 Oct 2011, 19:21
|
[ !!! ]
|
|
[quote="tytan254"]doprowadzona do normalnosci:)!![/quote]
Gdzie? :9: |
|
|
|
|
Puff
Forumowy Maruda
Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
|
Posted: 30 Oct 2011, 19:36
|
[ !!! ]
|
|
[quote="tytan254"]Tu cie musze zmartwic-poniewaz autko sprawuje sie super i jezdzi niennaganie!!![/quote]
Ale mnie to nie martwi :) W tej chwili moja dieslowa koza złoiłaby temu zielonemu "nienagannemu" Smokozordowi dupsko nawet jakbym ruszał z dwójki... o to się tutaj rozchodzi.
Przyjemnością powinno być zwracanie na siebie uwagi nie w każdy możliwy sposób (czyli: "byle jak, byle odwracali głowę"), tylko w taki, który wzbudzi zdrową ciekawość albo i zazdrość. A widząc chociażby odpowiedzi na tym forum możesz stwierdzić jakie ludzie mają na ten temat zdanie. |
|
|
|
|
szczepan522

Silnik: Inny
Imię: Jarek
|
Posted: 30 Oct 2011, 19:36
|
[ !!! ]
|
|
| [b]tytan254[/b], Ja bym się na twoim miejscu nie załamywał, ani nie denerwował krytyką... Przyjmij na klatę krytykę i żyj dalej :ok: Twoje auto twoje mody, głowa do góry! na FKP ceni się ludzi za otwartość i to że jak coś spartolisz od razu się o tym dowiesz :2xf: Nie oczekuj że będą wszyscy się zachwycać wszystkim co robisz, robisz to dla siebie i ty będziesz chwalony lub krytykowany na ulicy (poza nią również) tym bardziej pytając się o efekt prowokujesz do krytyki swojego auta... Jeszcze raz wyluzuj pośladki i przyjmuj wszystko na klatę ! :yes: |
|
|
|
|
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
|
Posted: 30 Oct 2011, 19:51
|
[ !!! ]
|
|
[quote="tytan254"] PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: moze dokładki zderzaków? [/quote]Nie może, te progi aż krzyczą o dokładki zderzaków... :yes: |
|
|
|
|
tytan254
Wersja: Trend
Imię: Tomasz
|
Posted: 31 Oct 2011, 08:20 Re: 1.25,16vZetec-Trend by Tytan254
|
[ !!! ]
|
|
pozdrawiam:)bedą pieniążki na wiosne to może wtedy te zderzaczki-chociaż na nasze drogi to nie za bardzo chyba,bo nisko by wtedy były.
[quote="szczepan522"][b]tytan254[/b], Ja bym się na twoim miejscu nie załamywał, ani nie denerwował krytyką... Przyjmij na klatę krytykę i żyj dalej :ok: Twoje auto twoje mody, głowa do góry! na FKP ceni się ludzi za otwartość i to że jak coś spartolisz od razu się o tym dowiesz :2xf: Nie oczekuj że będą wszyscy się zachwycać wszystkim co robisz, robisz to dla siebie i ty będziesz chwalony lub krytykowany na ulicy (poza nią również) tym bardziej pytając się o efekt prowokujesz do krytyki swojego auta... Jeszcze raz wyluzuj pośladki i przyjmuj wszystko na klatę ! :yes:[/quote]
spartolone nic tam nie jest-nie denerwuje sie chłopcze:)
[quote="Pufcio"][quote="tytan254"]Tu cie musze zmartwic-poniewaz autko sprawuje sie super i jezdzi niennaganie!!![/quote]
Ale mnie to nie martwi :) W tej chwili moja dieslowa koza złoiłaby temu zielonemu "nienagannemu" Smokozordowi dupsko nawet jakbym ruszał z dwójki... o to się tutaj rozchodzi.
Przyjemnością powinno być zwracanie na siebie uwagi nie w każdy możliwy sposób (czyli: "byle jak, byle odwracali głowę"), tylko w taki, który wzbudzi zdrową ciekawość albo i zazdrość. A widząc chociażby odpowiedzi na tym forum możesz stwierdzić jakie ludzie mają na ten temat zdanie.[/quote]
mają zdanie,ale nie wszyscy i tylko stąd!a taki pewny jestes swojego autka,ze nie dam rady?!:)do Rudy nie mam daleko:) |
|
|
|
|
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

|
Posted: 31 Oct 2011, 10:57
|
[ !!! ]
|
|
[quote="tytan254"]może wtedy te zderzaczki-chociaż na nasze drogi to nie za bardzo chyba,bo nisko by wtedy były.[/quote]Po pierwsze, albo progi i dokładki, albo progi aut, bo same wyglądają niekompletnie...[quote="tytan254"]a taki pewny jestes swojego autka,ze nie dam rady?[/quote]Po drugie, najpierw zobacz wykres z hamowni [b]Pufciowozu[/b], ja jestem pewny że nie masz szans...
Po trzecie, chyba jednak się denerwujesz, skoro do [b]Szczepana[/b] piszesz "chłopcze"... |
| |
|
|
|
|
Puff
Forumowy Maruda
|
Posted: 31 Oct 2011, 12:33
|
[ !!! ]
|
|
[b]Parzych[/b] - trzeba było nie pokazywać, może flaszkę za 1 przejazd bym zarobił :rotfl:
[quote="tytan254"]mają zdanie,ale nie wszyscy i tylko stąd![/quote]
Jeśli dobrze rozumiem co chciałeś przekazać, to:
primo - mieć zdanie może każdy, niezależnie od tego czy to pochwała czy krytyka
secundo - jeśli jesteś popierany przez znikomy odsetek ludzi, a cała reszta krytykuje podając powody (a nie: "tak, bo tak"), to masz prawo podejrzewać, że coś jest nie tak... :)
Jasne, możesz sobie dłubać, nikt nie zabroni, szkopuł w tym, że nie widać tutaj żadnej konsekwencji, ale "byle dużo, byle by było"...
ps. da się odpisać trzem osobom w poście, nie cytując całej wypowiedzi - nie dość, że wygląda to przejrzyściej, to temat nie stanowi w połowie odpowiedzi Autora... |
|
|
|
|
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

|
Posted: 31 Oct 2011, 12:38
|
[ !!! ]
|
|
| [b]Pufcio[/b], już edytowałem, może jeszcze nie widział... :devil: |
|
|
|
|
mieszko
Naczelny spamer F.K.P.
Silnik: 1.0/80KM
Imię: Mieszko
|
Posted: 31 Oct 2011, 12:43
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Pufcio"][b]Parzych[/b] - trzeba było nie pokazywać, może flaszkę za 1 przejazd bym zarobił :rotfl:
[quote="tytan254"]mają zdanie,ale nie wszyscy i tylko stąd![/quote]
Jeśli dobrze rozumiem co chciałeś przekazać, to:
primo - mieć zdanie może każdy, niezależnie od tego czy to pochwała czy krytyka
secundo - jeśli jesteś popierany przez znikomy odsetek ludzi, a cała reszta krytykuje podając powody (a nie: "tak, bo tak"), to masz prawo podejrzewać, że coś jest nie tak... :)
Jasne, możesz sobie dłubać, nikt nie zabroni, szkopuł w tym, że nie widać tutaj żadnej konsekwencji, ale "byle dużo, byle by było"...
ps. da się odpisać trzem osobom w poście, nie cytując całej wypowiedzi - nie dość, że wygląda to przejrzyściej, to temat nie stanowi w połowie odpowiedzi Autora...[/quote]
[b]Pufcio[/b], [b]Marcin[/b] już ostrzegał , większość w temacie wyjaśniona , nie róbmy drugiego "ruchu oburzonych" na Forum FKP , ewentualne protesty oraz pisanie wniosków o postawienie właściciela auta przed Trybunałem Stanu będzie można zacząć dopiero wtedy jak umieści na nim naklejki Klubowe. Jego auto = jego wizja = jego sprawa a nam nic do tego... tyle ode mnie |
|
|
|
|
Puff
Forumowy Maruda
|
Posted: 31 Oct 2011, 14:05
|
[ !!! ]
|
|
| [b]mieszko[/b] - no toż przecież nie wdeptuję w ziemię, ani z błotem nie mieszam. Wyrażam swoje zdanie - a póki nie wiąże się to z obrażaniem, nikt nie może mnie tutaj z siekierką gonić :) |
|
|
|
|
Dawidoff4
Klubowicz
|
Posted: 31 Oct 2011, 22:51
|
[ !!! ]
|
|
Widzę, że porady forumowiczów z FKP na razie na niewiele się zdały, bo ołner uparcie trzyma się swojej "wizji" auta ... Po jakiego grzyba nabijacie posty do tego tematu, który ma już [b][u]4 strony[/u][/b] i cieszy się popularnością jakby to była jakaś wypasiona fiesta :boshe:
Gościu możesz sobie krytykować i bluzgać na innych - ba nawet kupę zrobić a i tak ta "wizja" :hehehe: się na FKP nie przyjmie ... |
|
|
|
|
Puff
Forumowy Maruda
|
Posted: 31 Oct 2011, 22:53
|
[ !!! ]
|
|
| [b]Dawidoff4[/b] - od kiedy to wyznacznikiem "fajności" tematu jest liczba postów się w nim znajdujących? :D Piszesz jakbyś zazdrościł :rotfl: |
|
|
|
|
Dawidoff4
Klubowicz
|
Posted: 31 Oct 2011, 23:00
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Pufcio"]"fajności"[/quote]
"popularny" nie oznacza dla mnie "fajny"
[quote="Pufcio"]Piszesz jakbyś zazdrościł :rotfl:[/quote]
że niby ja ?? broń Panie Boże :) |
|
|
|
|
Puff
Forumowy Maruda
|
Posted: 31 Oct 2011, 23:03
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Dawidoff4"]"popularny" nie oznacza dla mnie "fajny" [/quote]
No weź, żałujesz mu popularności... :D Jakbyś pod remizą stanął Pumą, to nie przyciągnęłaby tylu spojrzeń co ta mk5 :rotfl: Na pewno zazdrościsz ;-)) :rotfl: |
|
|
|
|
Dawidoff4
Klubowicz
|
Posted: 31 Oct 2011, 23:07
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Pufcio"]Jakbyś pod remizą stanął Pumą, to nie przyciągnęłaby tylu spojrzeń co ta mk5 :rotfl:[/quote]
w pełni się z tobą [b]Pufcio[/b] zgadzam :rotfl: |
|
|
|
|
Lenin
|
Posted: 10 Oct 2013, 08:26
|
[ !!! ]
|
|
matko bosko, nie wiedziałem, że da się tak spaskudzić fiestę :/
te zdjęcia to doskonały przykład czego się nie powinno robić z autem, turecki tuning, wiejski tuning... dziwie się, że jej jeszcze nie widziałem na żadnej stronie typu wiocha.pl :/
jestem na nie! |
|
|
|
|
|
|