| Przesunięty przez: szynszyl 17 Kwi 2006,  10:53
 | Czy ma ktos wykonane słupki na tweetery? | 

| Autor | Wiadomość | 

| molu   

Model: Inne auto
 Wersja: Ghia
 Silnik: 1.8i16V/130KM

| 

|  Wysłany: 9 Cze 2004,  18:13   Czy ma ktos wykonane słupki na tweetery? |   
 |  
               | 
 |  
               | Chyba niedlugo bede probowal wykonac cos takiego  moze ktos ma cos takiego zrobione i ma jakies fotki lub porady jak to wykonać ? Jakas zywicą epoksydową sie to robi czy jak?   |  | 

|   |  | 

|  | 

| Mike [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 9 Cze 2004,  19:52 |   
 |  
               | 
 |  
               | ja sie przymierzam do umieszczenia tweeterow w trokatach lusterek.. ale jak narazie sesja sie zaczyna i nie wiem kiedy sie za to wezme.. ja myslalem o jakiejs masie ktora po jakims czasie twardnieje.. mozna by ja wyprofilowac i potem pomalowac caly trojkat.. ale w slupki to trzebaby cos innego wymyslec, zeby bylo estetycznie.. |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kacper [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 10 Cze 2004,  07:44 |   
 |  
               | 
 |  
               | chyba bys musiał robić coś na wzór tego co, co bylo w linku który podałeś (skoda felicja o ile pamietam) ... raczej łatwe to nie będzie, ale efekt będzie piękny  :wink: |  | 

|   |  | 

|  | 

| molu   

Model: Inne auto
 Wersja: Ghia
 Silnik: 1.8i16V/130KM

| 

|  Wysłany: 10 Cze 2004,  13:19 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Kacper napisał/a: |  	  | chyba bys musiał robić coś na wzór tego co, co bylo w linku który podałeś (skoda felicja o ile pamietam) ... raczej łatwe to nie będzie, ale efekt będzie piękny  :wink: | 
 Taki jest moj smialy plan  :wink: zeby je mniej wiecej tak zrobic-ale co z tego wyjdzie - zobaczymy  8) Na razie czekam na glosniki-jak bede robil postaram sie to uwiecznic dla potomnych  :wink:
  (no chyba ze zjebie to sie nie pochwale)  :lol:  8) |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kacper [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 10 Cze 2004,  14:00 |   
 |  
               | 
 |  
               | ja mam oryginalne piszczałki w klamkach, tak jak to w mk4 jest  :wink: jako tako sobie graja - poki co MUSZA mi wystarczec.
 a wymieniał ktos te piszczałki na lepsze ? można ? bo w sumie chcialbym zeby byly w tym miejscu, oraz zeby znowu nie wycinac pol tego plastiku aby to tam weszło  :roll:

Ps. Czyli zdjęcią bedą  :wink:  bo czemu ma Ci sie nie udac  :wink:
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| RKRman   

Model: Ford Fiesta Mk3`92
 Wersja: Xr2i
 Silnik: 1.6i/104KM

| 

|  Wysłany: 12 Cze 2004,  22:30   tweetery ! |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam ! panowie-temat gwizdków w osłonach lusterek już przerabiałem (sprawdziła się : pleksa+ silikon= zgrabne piramidki ) , ............ale
 proponuje jednak montować wyżej  tj. ok. 1/3 dolnej wysokości słupka.
 A tak na prawde to trzeba najpier wyłożyć sporo gotówki na zestaw gł.
 a dopiero potem nocować w garażu-inaczej jaki by nie był montaż - efekt będzie mierny !
 POZDRAWIAM
 P.S. - ostatnio wybebeszyłem kolumny CANTON-a ( do odsłuchu domowego ) kupione w komisie - sprzedawca chyba nawet nie wiedział co sprzedaje - trzy konkretne głośniczki+ zwrotnica , wszystkie osadzone na stalowych pierścieniach ( 50 watt w RMS-ie )

-  może na Kołobrzeg zdąże !!!
   |  
				| _________________ fajnie było ją mieć

|  | 

|   |  | 

|  | 

| micał1bolo   

Model: Ford Fiesta Mk3`92
 Wersja: CLX
 Silnik: 1.4/73KM

| 

|  Wysłany: 21 Sie 2004,  12:18   głośnik |   
 |  
               | 
 |  
               | robiłem kiedyś słupki ale na 2 zegary na olej i wode jest to troche długo trwałe i trzeba sie ztym pobawić czasrm nieopłaca sie |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.