Wysłany: 15 Sie 2006, 11:40 jak zainstalować radio? namieszane w instalacji
Dziś chciałem wsadzić radyjko i tak oglądałem te kable i takie mam pytanko.Kostki brak.Jest gruby brązowy i czerwony ( czyli + i- ) ok ale on idzie do zapalniczniczki a od zapaliniczki ktoś dał drut do + który idzie na zasilanie radia.Moze to tak być ? Czy może wpiąć się do tego kabla wcześniej i rozbić go na zapalniczkę i radio? A przed radiem dac bezpiecznik bo wcześniej miałem.Dobrze kombinuję?
[ Dodano: Wto Sie 15, 2006 11:02 ]
Dobra przegrzebałem kompletnie wszystko i znalazłem głęboko schowany jakis zwitek kabli owinięty kilometrem taśmy - to chyba to czego szukam - ktoś montował poprzednie radio chyba wg swoich zasad :bad: .Teraz wszystko jasne !!!!!!!! Jest tam pozostałosc jakiego fordowego złącza .Alarm odwołany
Ostatnio zmieniony przez szynszyl 16 Sie 2006, 12:24, w całości zmieniany 1 raz
Wszysko działa ok Ale ktoś tam namotał włascicielem była kobita taka co benzyne tylko potrafi nalać i miała zaprzyjaźnoinego mechanika co tam rózne cuda wyprawiał a ja teraz to prostuję