|
Przesunięty przez: molu 19 Lip 2009, 15:43 |
Co do wymiany - radio czy glosniki? |
Autor |
Wiadomość |
mareno

Model: Inne auto
Wersja: CLX
Silnik: 1.6i16V/90KM
Imię: Marek
Wiek: 45 Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 456 Skąd: Wierzejewice
|
Wysłany: 17 Sie 2007, 09:41 Co do wymiany - radio czy glosniki?
|
|
|
mam pytanie. moje radyjko przestalo nagle grac. wszystko bylo ok, az nagle cisza. kiedy przekrece galke glosnosci do oporu slysze tylko delikatny glos, tak jakby radio bylo prawie max sciszone. no i teraz pytanie - czy padlo radyjko (wzmocnienie), czy moze glosniki? jestem lama w tej kwestii wiec licze na pomoc. |
_________________ Kiedyś xr2i, obecnie Mondeło. |
|
|
|
 |
kazi
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Silnik: Inny
Imię: Rafał
|
Wysłany: 17 Sie 2007, 12:17
|
|
|
padła pewnie koncówka mocy w radiu podaj marke radia to cos moża dalej kobinowac tak na oko to nie zawsze sie da |
_________________ PzMot - Polski Związek Motorowy w Gorzowie.
New Wozidło : Citroen Xantia 1,8 Turbo |
|
|
|
 |
mareno

Model: Inne auto
Wersja: CLX
Silnik: 1.6i16V/90KM
Imię: Marek
Wiek: 45 Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 456 Skąd: Wierzejewice
|
Wysłany: 17 Sie 2007, 12:35
|
|
|
kazi napisał/a: | padła pewnie koncówka mocy w radiu podaj marke radia to cos moża dalej kobinowac tak na oko to nie zawsze sie da |
to jest kaseciak Panasonica, dokladnej nazwy poki co nie jestem w stanie podac. moze to tez bedzie mialo jakies znaczenie - przestalo tez swiecic podswietlenie wyswietlacza. wczesniej gasl na chwile, teraz nie swieci sie juz wogole.
[ Dodano: Sro Wrz 26, 2007 10:14 ]
wracam do tematu, bo radio ni stad ni zowad zaczela grac, tyle ze... czasem graja wszystkie glosniki, a czasem tylko prawa strona - co to moze byc za babol? |
_________________ Kiedyś xr2i, obecnie Mondeło. |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|