|
Rozłożyłem kierownicę, jak ją złożyć :P |
Autor |
Wiadomość |
Grabarz

Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Inna
Silnik: 1.3/58KM
|
Wysłany: 26 Lut 2008, 19:27 Rozłożyłem kierownicę, jak ją złożyć :P
|
|
|
Miałem wystrzeloną poduszkę (poprzedni właściciel był sprawcą ) no i chcąc dobrać się do sprawdzenia klaksonu przy kierownicy postanowiłem zdjąć jej przednią osłonę.
Teraz wygląda ona tak (to nie moja fotka, ale pasuje)
z tym, że jest jeszcze ten "srebrny krążek). Teraz za cholerę nie potrafię przymocować tej osłony. Są na niej takie 3 zaczepy, ale jakbym nie układał to się nie trzyma. Poprzedni właściciel umocował to na silikon, ale nie o to mi chodzi.
Idąc dalej - czy ktoś może mi wytłumaczyć na przykładzie zdjęcia co się ze sobą musi zetknąć, żeby zadziałał klaskon ? :łoś: |
|
|
|
 |
kaczoro
Model: Ford Fiesta Mk4`97
Wersja: Flair
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Bartosz
Wiek: 40 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 391 Skąd: Jastrzębie/Krk
|
Wysłany: 26 Lut 2008, 21:04
|
|
|
O ile dobrze pamiętam to poduszka powietrzna jest przymocowana do tej zaślepki...
Co do klaksonu to na fotce masz zaznaczone gdzie powinny się stykać "blaszki" klaksonu (pod tymi zaczepami)
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Grabarz

Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Inna
Silnik: 1.3/58KM
|
Wysłany: 26 Lut 2008, 21:15
|
|
|
a dzięki teraz już będę wiedział.
Pytałem po to, żeby przy jakimś mocowaniu na siłę nie docisnąć własnie tych miejsc na stałe |
_________________ Po czym poznać idiotę ? Po tym, że ze wszystkiego potrafi żartować |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|