problem z rozdzielką od gniazka zapalniczki |
Autor |
Wiadomość |
mamuten
Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: CLX
Silnik: 1.4/73KM
Imię: Bartłomiej
|
Wysłany: 16 Lis 2008, 01:38 problem z rozdzielką od gniazka zapalniczki
|
|
|
witam mam taki problem zakupiłem rozdzielne samochodową do gniazdka od zapalniczki działa dobrze ale jak podłącze ładowarkę samochodową to nie ładuje . Ładowarka jest sprawna bo jak podłącze w prost do gniazdka to ładuje bo planuje w niedalekiej przyszłości zakupu CB radia wiec jest mi to potrzebne. |
_________________ rekord pobity pełna butla 33.5 litra zrobiłem 380 kilosów z popitalaniem
Szatan i Kupidyn są kolegami, którzy idą razem w poszukiwaniu ludzi nie mających nic do roboty |
|
|
|
 |
JoeMix

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 45 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12086 Skąd: Konstantynów
|
Wysłany: 16 Lis 2008, 09:56
|
|
|
To jest klepane seryjnie w niskiej jakości, skoro ładowarka działa w zapalniczce a nie działa w rozgałęźniku to albo: nie łączy w gniazdku rozgałęźnika (one są dalece podobne do wnętrza zapalniczki i niektóre wtyki zwyczajnie nie pasują) albo rozgałęźnik nie łapie w gnieździe zapalniczki (częsta są diody, masz taką, świeci jak to włączysz?) albo rozgałęź ka zepsuta. |
_________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da! |
|
|
|
 |
mamuten
Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: CLX
Silnik: 1.4/73KM
Imię: Bartłomiej
|
Wysłany: 16 Lis 2008, 13:56
|
|
|
tylko jaka kupić zeby dobrze działało |
_________________ rekord pobity pełna butla 33.5 litra zrobiłem 380 kilosów z popitalaniem
Szatan i Kupidyn są kolegami, którzy idą razem w poszukiwaniu ludzi nie mających nic do roboty |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.