Witam!
Koledzy i koleżanki mam problem związany z podświetleniem bagażnika,a mianowicie podłączyłem plus z zapalniczki i wszystko ok.Ale problem tkwi w minusie a dokładniej wiem ,żę mam go połączyc pod blaszkę (ruchomą), Wszystko było w porzadku dopóki nie zobaczyłem co znajduje się pod tymi blaszkami(a może czego brakuje).Brakuje mnie proszę państwa pod blaszką ruchomą kabli i wtyczki.Poradzcie więc jak mam teraz podłaczyć minus aby po otwarciu klapy światło zapalało się automatycznie a po zamknięciu wyłańczało się....za wzselkie informacje śłicznie dziękuję!
Freeman tzn dodatkowy nowy kabel jeśli tak to prosze cię o dodatkowy dokładniejszy opis( od spodu są 3 miejsca na wtyczke pod 4 blaszką(musze wiedzieć pod którą blaszkę jaki biegun tzn + i -) proszę o info może znajdzie się jakieś zdjęcie.Przypominam , że nie mam pod tą blaszka kabli od światła bagażnika ani żadnej wtyczki (oczuwiście jest jedna która łączy 1-2 blaszke ..