| [MK3] Problem po montażu elektrycznych szyb | 

| Autor | Wiadomość | 

| krzys:)   
 Model: Ford Fiesta Mk3`90
 Wersja: C
 Silnik: 2.0/16V

| 

|  Wysłany: 17 Sie 2010,  20:03   [MK3] Problem po montażu elektrycznych szyb | 
 |  
               | 
 |  
               | Postanowilem zalozyc ori szyby i central... instalacja na konsolke.. a wiec tak po przekreceniu kluczyka i wcisnieciu przelacznika to silniczek lekko "dygnie"(na krotko chodzi) ale odrazu zapalaja sie mi swiatla pozycyjne... aaa instalacja jest z 94r wiec to moze to byc problem bo rozni sie od tej np z Xr2i tez jest osiem pinow ale sa inne kable a raczej ich czesc.. moze to byc przyczyna tego? jak rozwiazac taki problem... moze ktos sie juz spotkal z tym.. z Gory dziekuje za pomoc:D |  
				| Ostatnio zmieniony przez bidżej 27 Sie 2010,  09:58, w całości zmieniany 2 razy |  | 

|   |  | 

|  | 

| stafcio   

Model: Inne auto
 Wersja: RST
 Silnik: 1.6i8V/130KM
 Imię: Paweł

| 

|  Wysłany: 18 Sie 2010,  20:17 | 
 |  
               | 
 |  
               | zajrzyj do schematu instalacji szyb w xrce i w twoim aucie (powinny byc takie same). jak sie różnią to porównaj jakich kabli u ciebie brakuje. |  
				| _________________ stafciogarage@gmail.com
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| marimar   
 Model: Ford Fiesta Mk3`94
 Wersja: Chianti
 Silnik: 1.3/69KM
 Imię: Mariusz

| 

|  Wysłany: 25 Sie 2010,  17:33 | 
 |  
               | 
 |  
               | ja miałem to samo zakładając całą instalacje pod elektrykę,a wina leżała po stronie kostki połączeniowej głównej,miałem takie same objawy jak piszesz,a wystarczyło tylko zamienić kabelki w kostce i teraz jest oki |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.