[MK6] wyjęcie fotela z poduszką |
Autor |
Wiadomość |
kamilowski
Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Sport
Silnik: 1.6i16V/100KM
|
Wysłany: 24 Maj 2011, 00:08 [MK6] wyjęcie fotela z poduszką
|
|
|
Chcę wyjąć fotel w którym jest airbag. Muszę odłączyć kostkę ale najpierw muszę wyjąć akumulator. Mam zatem pytanie. Czy muszę po ponownym podłączeniu akumulatora przeprowadzać samoadaptację? Spotkałem się kilkoma opiniami na różnych forach.
Może nie trzeba wyjmować akumulatora a jedynie skasować jakoś błąd airbaga jaki się pojawi. |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 52 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 24 Maj 2011, 01:47
|
|
|
kamilowski napisał/a: | Muszę odłączyć kostkę ale najpierw muszę wyjąć akumulator | Nie musisz go wyjmować, wystarczy odłączyć... kamilowski napisał/a: | jedynie skasować jakoś błąd airbaga jaki się pojawi. | Po podłączeniu pod OBD2 skasują Ci błąd w niemal każdym warsztacie... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
lakiernik175
Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: Inny
Wiek: 47 Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 240 Skąd: Kraśnik Lub.
|
Wysłany: 24 Maj 2011, 13:39
|
|
|
Nie musisz nawet jechać na kasowanie błędu.Po podpięciu kostki fotela błąd sam zniknie.Tylko wylącz zapłon przy rozpinaniu i zlączaniu kostek. |
_________________ Wyprzedaż części do mk6,głównie silnikowe(benzynowe),części zawieszenia,wnętrza,elektryka.
Zawsze gwarancja rozruchowa.Pytać na maila.Z braku czasu odpowiem wieczorem. |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.