| 
| 

| 

|  
 |  

| Różnice pomiędzy wersjami 120 KM a 135 KM |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Malldi   
 Model: Ford Fiesta Mk7`11
 Wersja: Sport
 Silnik: 1.6Duratec/120KM

| 

|  Wysłany: 23 Cze 2017,  12:40   Różnice pomiędzy wersjami 120 KM a 135 KM |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam serdecznie, Jestem nowy na forum, ale przeszukałem różne tematy i nie byłem w stanie znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Jaka jest różnica jeśli chodzi o fiestę mk7 sport wydaną na rynek polski (120KM) i tą na niemiecki (135KM), dużo szukałem w internecie i tam głównie mowa jest o zmianach w oprogramowaniu. Jestem w posiadaniu wersji 135KM z Niemiec i jestem pewien, że wymieniony jest również wydech (na jednym forum użytkownik mówił, że wstawiany był wydech od Mountune). Znalazłem aukcję na angielskim ebay'u: http://www.ebay.co.uk/itm...e-/362002378536
 Jak widać tam wymienionych jest sporo rzeczy:
 -Mountune Quickshift
 -Eibach Lowering Springs
 -Modified With Mountune Exhaust System
 -J1 Induction Kit
 Czy jest ktoś w stanie potwierdzić, że te rzeczy były w oryginalnych 135 z poza Polski czy to po prostu ktoś wymieniał na własną rękę?
 Pozdrawiam
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez trzeci 24 Cze 2017,  07:53, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Tomek   
 Model: Ford Fiesta Mk7`11
 Wersja: Sport
 Silnik: 1.6Duratec/120KM

| 

|  Wysłany: 25 Cze 2017,  21:00 |   
 |  
               | 
 |  
               | Kolego tez mam ta wersje 135km i sam szukalem roznic . Skad sie wzieło 15 km więcej. Podobno jest zmieniony wydech i sa ostrzejsze wałki ale czy to prawda nie wiem, nie mialem porównania.  Jak bedziesz wiedziałł cos wiecej to daj znać, |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |