| 
| 

| 

|  
 |  

| Radio |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | MackoSz   
 Model: Ford Fiesta Mk7`09
 Wersja: Ambiente
 Silnik: 1.25Duratec/82KM

| 

|  Wysłany: 2 Lip 2020,  10:43   Radio |   
 |  
               | 
 |  
               | Hej, Ma ktoś z was TAKIE  radio w fiescie przed liftingiem? A jeżeli ma, czy jest lepiej niż ze zwykłym radiem forda. Z góry dziękuję za odpowiedzi
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | barciol   
 Model: Ford Fiesta Mk7`12
 Wersja: Trend
 Silnik: 1.25Duratec/60KM

| 

|  Wysłany: 2 Lip 2020,  14:07 |   
 |  
               | 
 |  
               | Miałem takie radyjko z androidem. Więcej roboty i kłopotów z tym niż pożytku. Mimo, że wysłałem im foty ori radia i okablowania to wysłali takie z całkiem innymi gniazdami. Na szczęście dosłali poprawne, ale radio nie reagowało na panel przedni.. trzeba było zmienić jakieś tam ustawienia, żeby współpracowało z modułem can-bus. Po części się udało, ale te przyciski z panelu w większości włączały nie te funkcje co trzeba, a przypisywanie funkcji przyciskom nie działało. Sterowania z kierownicy też nie dało się ogarnąć. Mało tego, radio zanim się włączy to minie kilkanaście sekund, w ori jest to natychmiastowe.
 Często się zacina, działa wolno i ogólnie komfort użytkowania czegoś takiego jest na absolutnie beznadziejnym poziomie.
 Strata czasu i pieniędzy. No chyba, że komuś to odpowiada.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |