| 
| 

| 

|  
 |  

| [MK7] Ford Fiesta MK7 Lift Fotele, kanapa po 105000km Przebi |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Marcin5611   
 Model: Ford Fiesta Mk7`13
 Wersja: Inna
 Silnik: 1.5TDCi/75KM

| 

|  Wysłany: 5 Maj 2020,  17:25   [MK7] Ford Fiesta MK7 Lift Fotele, kanapa po 105000km Przebi |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam Wszystkich, 
 Sprzedam komplet foteli przód + kanapa do Forda Fiesty MK7 po liftingu. Fotele pochodzą z mojej Fiesty Mk7 5D Silver X Plus z 2013r, wersja EU nie UK/USA.

Fotele w bardzo dobrym stanie, nigdy nie prane, nie naprawiane i nie picowane, wszystkie zagłówki, blokady, regulacje działają, fotele z airbagiem kierowcy i pasażera. Fotel kierowcy z regulacją wysokości, fotel nie wygnieciony!
 Mankamenty:
 Szyna fotela kierowcy ma powierzchniową korozję w okolicy mocowania(częsty problem w fiesta mk7), śruba od mocowania środkowego pasa jest trochę wyrobiona.

Fotele zostały zdementowane z samochodu po przebiegu ~105000km wymienione na skórzane ST i to jest jedyny powód sprzedaży.

Odbiór osobisty w Łodzi ew. po wcześniejszym ustaleniu w Warszawie, z racji gabarytów brak możliwości wysyłki.

Cena Na forum hm.. myślę że 650zł będzie rozsądne.
 Link do olx:
 https://www.olx.pl/oferta...D5-IDEMJLl.html

Gratis mogę dorzucić kierownice bez skóry.

Kontakt przez Pw/tel/olx.

Aktualizacja 8.05.2020 cena na forum 549zł.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |