|
Przesunięty przez: szynszyl 1 Lis 2008, 20:17 |
Tylna klapa w MK3 |
Autor |
Wiadomość |
Ethek [Usunięty]
|
Wysłany: 21 Sty 2006, 10:06 Siłownik od Bagażnika
|
|
|
Mam pytanie do kogoś kto podłaczał siłownik do otwierania bagażnika od wewnątrz.Jak kupiłem XR-ke pod radiem i popielniczką miedzy dwoma przyciskami od elektrycznych szyb jest przełącznik od bagażnika ale nie działa.Nie jestem pewien czy ten przełącznik to atrapa czy były montowane w XR2i 1991, siłowniki do bagażnika.Jeśli ktoś ma to prosze o instrukcje musze to zrobić ponieważ zamek w bagażniku już zaczyna szwankować....Dzieki z góry za odpowiedzi |
|
|
|
 |
jackrzec
Klubowicz

Model: Ford Fiesta Mk7`12
Wersja: Titanium
Silnik: 1.25Duratec/82KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 30 Cze 2005 Posty: 2573 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 21 Sty 2006, 11:00 Re: Siłownik od Bagażnika
|
|
|
Ethek napisał/a: | Mam pytanie do kogoś kto podłaczał siłownik do otwierania bagażnika od wewnątrz.Jak kupiłem XR-ke pod radiem i popielniczką miedzy dwoma przyciskami od elektrycznych szyb jest przełącznik od bagażnika ale nie działa.Nie jestem pewien czy ten przełącznik to atrapa czy były montowane w XR2i 1991, siłowniki do bagażnika.Jeśli ktoś ma to prosze o instrukcje musze to zrobić ponieważ zamek w bagażniku już zaczyna szwankować....Dzieki z góry za odpowiedzi |
Niewiem jak w XR, ale instrukcja mówi ogólnieże ten przycisk jeśli jest to jest akurat tam gdzie piszesz.Chociaż w nowszych fiestach mk3 przycisk jest umieszczony koło dźwigni zmiany biegów. Aczy masz siłownik, to odkręć ten plastik maskujący na klapie i zobacz. Tego na odległość nikt ci niepowie! Może styki na złączu w klapie są zaśniedziale i dlatego niedziała? |
_________________ Mk3,5 '95 Classic 1.1i/50KM + Mk3,5 '95 Fun 1.3i/60KM,-->
Fiesta Mk4 '99 Ghia 1.25/75KM,--> Fiesta Mk7 '12 Titanium 1.25/82KM + Focus Mk3 '12 Titanium 1.6 EB/150KM |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|