|
[MK4] Problem z głośnikiem |
Autor |
Wiadomość |
posel007 [Usunięty]
|
Wysłany: 5 Sie 2008, 13:29 [MK4] Problem z głośnikiem
|
|
|
mam maly problem nie działa mi tylni prawy głośnik a co gorsze głośnik ten działa i od radia kable sa podłaczone ok. I co to moze byc bo ja nie wiem |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 5 Sie 2008, 13:33
|
|
|
posel007 napisał/a: | nie działa mi tylni prawy głośnik |
No ok...
posel007 napisał/a: | a co gorsze głośnik ten działa |
Hm... to w końcu w czym problem? Działa, czy nie działa? Zdecyduj się na coś :P |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
posel007 [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Sie 2008, 08:36
|
|
|
nie działa i nie wiem co zrobic |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 6 Sie 2008, 11:55
|
|
|
Zdemontuj i podłącz w miejsce innego głośnika - nie gra - padł głośnik.
Jeśli gra, to jedyna inna możliwa przyczyna to przerwa na kablu*
Przydałoby się, żebyś napisał coś więcej - nie wiadomo czy masz 3d i mowa o półce, czy 5d i mowa o wstawieniu głośników w tylne drzwi, czy robił to poprzedni właściciel, czy Ty, nie wiadomo nic - to samo, jeśli chodzi o radio.
*egzotycznych usterek, typu padnięcie jednego z tranzystorów mocy bezpośrednio w radiu, jak na razie nie biorę pod uwagę |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
posel007 [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Sie 2008, 20:28
|
|
|
juz znalazlem problem kabel byl urwany od kostki i tak troche wsadzony teraz jest ok i gra |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|