| 
| 

| 

|  
 |  

| [MK3] Znika płyn chłodniczy gdy spada temperatura |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Pawełos666   
 Model: Ford Fiesta Mk4`99
 Wersja: Sport
 Silnik: 1.25i/75KM
 Imię: Ford BMW

| 

|  Wysłany: 2 Mar 2010,  18:40 | 
 |  
               | 
 |  
               | Każdemu może się zdarzyć złe zrozumienie banalnych spraw... zwłaszcza pod koniec dnia, przesadzasz kolego trochę..., takie teksty zostaw dla siebie, nie badz taki przykladny, napisalem ze sie pomylilem i dobrze wiesz ze nie da sie skasowac wiadomosci na forum, ja nie komentuje kiedy piszesz glupoty nieswiadomie nie znajac sie na mechanice czy w dziale elektryki, jak masz jakies spiecia czy uwagi do mnie, to lepiej zmien tampon, jak cos nie halo |  
				| _________________ CVH 1.4 FU..'89

Profesjonalna pomoc w doborze świec i kabli zapłonowych, napisz gg 540570 - CVH, HCS / Endura, Zetec
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Freeman   Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`89
 Wersja: C
 Silnik: 1.1i/50KM
 Imię: Sławek

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Pawełos666   
 Model: Ford Fiesta Mk4`99
 Wersja: Sport
 Silnik: 1.25i/75KM
 Imię: Ford BMW

| 

|  Wysłany: 2 Mar 2010,  18:49 | 
 |  
               | 
 |  
               | Dobra, nie ma co komentować..., niech autor watku kontynuuje swój temat |  
				| _________________ CVH 1.4 FU..'89

Profesjonalna pomoc w doborze świec i kabli zapłonowych, napisz gg 540570 - CVH, HCS / Endura, Zetec
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | amon31 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2 Mar 2010,  21:05 | 
 |  
               | 
 |  
               | dobra, dziś zajechałem do garażu, sąsiad mi udostępnił, no i coś kapało pod autem, odkręciłem pasek i okazało się, że to leje z pompy wody. Wyjąłem ją, fakt uszczelka cała zdechła, ale kapie też z tej trójkątnej końcówki wału pompy. Czy da się ją jakoś rozebrać? Może wymienię w niej simmering, czy oring czy co tam za uszczelniacz jest. A jeśli nie, to zapewne czeka mnie zakup nowej? Rozbierał ktoś to?

P.S. Węże są w porządku.

P.S.2 Pompa wymieniona, nic nie kapie, ładnie się autko nagrzało aż do włączenia wentylatora. Jutro uzupełnię płyn i będzie cacy
   Ale to nie koniec, fifi wymaga jeszcze innych napraw
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |