|
[MK3] moja Lalunia :D czyli czarna potęga 1.1 :D |
Autor |
Wiadomość |
Domino_90 [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Wrz 2010, 00:03 [MK3] moja Lalunia :D czyli czarna potęga 1.1 :D
|
|
|
1. NICK: domino_90
2. IMIĘ: Kuba
3. MODEL: MK3
4. WERSJA: 5d CLX
5. ROCZNIK: MK3 91'
6. SILNIK: 1.1
7. OPIS AUTA:
Autkiem tym jeździła kiedyś moja Mamuśka a kupiła ja 3 lata temu za 3 tyś PLN co wydawało mi się trochę za dużo jak na ten rocznik, ale w późniejszym czasie zmieniłem zdanie od 29.08 jest już prawnie moja ogólnie wdzięczne autko jednak trochę zaczyna mieć apetyt na zbyt dużą ilość oleju...
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
a. wizualne: felgi 14'' tylny zderzak Xr2i przedni zderzak Opel kadett Frisco (skutek wypadku i braku funduszy ) klapa bez znaczka, lotka nad tylną klapą Xr2i
b. mechaniczne: standard wymiana filtrów, wymiana oleju a ta poza tym to nic
c. audio: radio Alpine kasetowe (!) przód głośniki Philips (ale one były od początku jak ją kupiliśmy), z tyłu jajka 3-drożne Phonocar, przeprowadzone kable pod subwoofer, transmiter MP3 pod zapalniczkę
d. inne: kierownica Xr2i, tunelik Xr2i, Gałka zmiany biegów BMW E36, fotele + tylna kanapa Xr2i, wykladzina z emblematami Xr2i
9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: przedni zderzak Xr2i, poszerzenia Xr21, jakiś tłumik konkretniejszy by się przydał, przyciemnienie szybek
b. mechaniczne: no marzy mi się jakiś mały potworek pod maską jakieś 2.0 z Mondeusza
c. audio: jakieś konkretniejsze radio (obojętnie jakie byle Alpine, hmm chyba to już choroba ) przód jakis odseparowany komplecik np. Hertz'a, z tyłu jajka Alpine (znowu?!?) i subwoofer wiadomo jakiej firmy
10. FOTKI W PORZĄDKU CHRONOLOGICZNYM:
Uploaded with ImageShack.us
zaraz po "otrzymaniu" Fiesty i montażu felutów
nocna sesja
dzienna sesja
po wypadku... i po "akcji reanimacji"
efekt końcowy przepraszam za jakość zdjęcia jutro do południa wrzucę w lepszej jakości i więcej fotek |
Ostatnio zmieniony przez Domino_90 27 Wrz 2010, 00:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Nikuś

Model: Ford Fiesta Mk4`99
Wersja: Family
Silnik: 1.3i/60KM
|
Wysłany: 27 Wrz 2010, 00:17
|
|
|
Wygaś poprzedni temat, skoro już nowy założyłeś.
Domino_90 napisał/a: | przedni zderzak Opel kadett Frisco (skutek wypadku i braku funduszy ) |
Oryginał, nie oryginał, ale nie tak znowu źle Jak go założyłeś, dużo przeróbek było? Na dół ją, z tymi felgami będzie wyglądała całkiem całkiem. |
|
|
|
 |
Domino_90 [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Wrz 2010, 00:28
|
|
|
Nikuś napisał/a: | Wygaś poprzedni temat, skoro już nowy założyłeś.
Domino_90 napisał/a: | przedni zderzak Opel kadett Frisco (skutek wypadku i braku funduszy ) |
Oryginał, nie oryginał, ale nie tak znowu źle Jak go założyłeś, dużo przeróbek było? Na dół ją, z tymi felgami będzie wyglądała całkiem całkiem. |
oj trochę przeróbek było... cieżko było dopasować bo jednak Kadett ma inaczej mocowany, więc cale mocowanie od wewnątrz jest wycięte gumówka i wstawiona metalowy płaskownik 1,5 cm i do tegoż płaskownika przychodzą kątowniki które przymocowałem do pasa przedniego w miejscu na chlodnice na bocznych krawędziach
i ot cała filozofia |
|
|
|
 |
przemo_rsr

Model: Ford Fiesta Mk5`99
Wersja: Ghia
Silnik: Inny
Imię: Przemek
Wiek: 34 Dołączył: 12 Kwi 2010 Posty: 916 Skąd: Markuszowa(RSR)
|
Wysłany: 27 Wrz 2010, 09:33
|
|
|
troche jak kadet to wygląda , pokaż jak wnętrze wygląda |
|
 |
Mafios
Junior Admin

Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: RST
Silnik: 1.6i8V/130KM
Imię: Patryk
|
Wysłany: 27 Wrz 2010, 09:39
|
|
|
ech co za beznadziejny zderzak :/ tyle fajnych zderzakow orginalnych jest do mk3 a wy zakladacie jakiegos dziwolaga |
_________________ RS TURBO |
|
|
|
 |
Domino_90 [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Wrz 2010, 11:08
|
|
|
Mafios napisał/a: | ech co za beznadziejny zderzak :/ tyle fajnych zderzakow orginalnych jest do mk3 a wy zakladacie jakiegos dziwolaga |
Tak, tak... wiem... ten zderzak jest rezultatem braku gotówki i nadmiernej pomysłowości.. jak trochę wyjdę na prostą z kasą i znajdę jakiś zderzak od XR wtedy będzie tak jak być powinno, na razie muszę się cieszyć tego co mam teraz...
przemo_rsr napisał/a: | troche jak kadet to wygląda , pokaż jak wnętrze wygląda |
no nawet nie trochę nawet policja któregoś razu, gdy widziała auto tylko z przodu nie wierzyła że to Fiestka do momentu pokazania dokumentów
a co do wnętrza to jakoś w najbliższym czasie popstrykam cosik |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|