[MK3] taka sobie zabawka |
Autor |
Wiadomość |
madek

Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.8i16V/130KM
Imię: Kuba
|
Wysłany: 26 Lis 2011, 17:23
|
|
|
Miki napisał/a: | jak tam uważacie, kwestia gustu a o gustach się ponoć nie dyskutuje, mnie się podoba. |
gust to inna sprawa, dla mnie możesz sobie kupić lampy lexus look i jeśli sie podobają to spoko. ale malowanie lamp sprayem uważam za typowe druciarstwo, podobnie jak bad look na przedniej masce czy inne pseudo fajne modyfikacje które wpływają na bezpieczeństwo. |
_________________ była sobie RS`ka... |
|
|
|
 |
Miki
Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: Inna
Silnik: 1.1/50KM
Imię: Piotr
|
Wysłany: 26 Lis 2011, 17:50
|
|
|
lexus look mi się akurat nie podoba a ciemnie lampy zależy pod jaką postacią, a powiedz w jaki sposób badlook ma wpłynąć na bezpieczeństwo skoro nie wpływa na jakość świecenia
Rozumiem że jesteś wyznawcą oryginału i szanuję to, każdy robi jak chce. Ja nie jestem typem co robi wszystko co się da w aucie a potem wygląda to jak typowy wiejski tuning, nie co za dużo to niezdrowo dlatego pytam zanim zrobię. Jedna czy dwie osoby to mało by przekonać człowieka.
Może zapytam inaczej, powiedzcie sami co byście zrobili dodatkowo lub zmienili w tym co jest, cenie sobie wszelkie uwagi. |
|
|
|
 |
Peedro
Klubowicz

Model: Inne auto
Silnik: Inny
Imię: Paweł
|
Wysłany: 26 Lis 2011, 18:04
|
|
|
dostałeś linka do oryginalnych lamp z dymionym kierunkiem w dobrej cenie i w to lepiej iść. Są to lampy z homologacją, świecą jak należy. Każde, ale to każde przyciemnienie czy to szyb, czy to lamp zmniejsza przepuszczalność światła, uwierz mi, dużo jeżdżę i nieraz jadąc pod światło za autem z malowanymi tudzież oklejanymi lampami nie było widać było nic, nawet stopu. Zrobisz jak uważasz, bo to twoje auto, ale poddając temat dyskusji musisz spodziewać się krytycznych wypowiedzi |
_________________ "Jeżeli wydaje ci się, że wszystko działa dobrze, na pewno coś przeoczyłeś."
Żaba - RIP |
|
|
|
 |
Miki
|
Wysłany: 26 Lis 2011, 18:45
|
|
|
dzięki za linki do lampek, musze sie zastanowić czy wogule coś z nimi robić.
co do krytyki to spodziewam się tego, przecież każdy ma prawo do swojego zdania a ja się za to nie denerwuje, obrażam czy co tam jeszcze. |
|
|
|
 |
Peedro
Klubowicz

Imię: Paweł
|
Wysłany: 26 Lis 2011, 18:56
|
|
|
Miki napisał/a: | co do krytyki to spodziewam się tego, przecież każdy ma prawo do swojego zdania a ja się za to nie denerwuje, obrażam czy co tam jeszcze. |
i bardzo dobrze dystans to podstawa |
_________________ "Jeżeli wydaje ci się, że wszystko działa dobrze, na pewno coś przeoczyłeś."
Żaba - RIP |
|
|
|
 |
Stunt_Man
Niereformowalny
Imię: Domi
|
Wysłany: 26 Lis 2011, 19:21
|
|
|
są pasy, jest gejluk, jest szpan
dużo to mocy dodaje? o moc silnika oczywiście chodzi bo to że moc podrywu pod gimnazjum rośnie to ja wiem |
|
|
|
 |
Miki
|
Wysłany: 26 Lis 2011, 19:40
|
|
|
gimnazjum? może jeszcze uczęszczasz do takowego bo ja nawet nie miałem okazji (było jeszcze 8 klas)
a pasy są i będą gejluk też będzie bo mnie się podoba, i ile koni dodaje zrób to sprawdzisz i mi powiesz. szpan? jak lubisz to ok tylko nie takimi autami prosze cie.
a tak naprawde jest luzik, jednemu się podoba drugiemu nie. |
|
|
|
 |
kodimaster4

Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: C
Silnik: 1.6i/104KM
Imię: Konrad
Wiek: 34 Dołączył: 15 Wrz 2010 Posty: 34 Skąd: Piątek/Łódź
|
Wysłany: 26 Lis 2011, 19:57
|
|
|
siema. Fajnie robisz fieste:) Ja bym proponował dokupić RS'owskie dokładki do ori zderzaków i ładuj to w kolor nadwozia. Jeżeli chodzi o tylne lampy to tylko ORI dymione jak Ci koledzy wyżej podpowiadają...
Ewentualnie delikatnie....podkreślam delikatnie możesz przyciemnić kierunki w swoich ori i też bedzię ok. Badlook nie wpływa na szczęście na bezpieczeństwo. Badane na przeglądzie kilka dni temu (przynajmniej we fieście) i ja mam dodatkowo ringi i łuk światła jest super bez zastrzeżeń. Powodzonka w dalszych modach:) |
|
|
|
 |
Surf3r
Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: CLX
Silnik: 1.8D/60KM
Imię: Tomek
|
Wysłany: 27 Lis 2011, 11:54
|
|
|
No powiem Ci delikatny tunig robisz i nawet to wyglada ... co do lamp spróbuj jeśli chcesz malować paski robic w pionie tak jak Ci idzie ten pasek przez cały samochód albo porobić ale niestety przez całę tak jak ty masz kierunkowskazach tylko wtedy powiedzmy z jakies 1-2-3 mm szersze paski ale przez all swiatła bo wiesz jak w takich wyjedziesz mozesz dostać kare ... tekst może nie trzyma sie kupy ale może kiedyś spróbuję sie pobawic i to wykonać ... |
|
|
|
 |
Miki
|
Wysłany: 10 Gru 2011, 19:00
|
|
|
fiestka do sprzedania tak jak stoi czyli na alumach z radiem, wzmacniaczem, skrzynią basową
koła stalowe 2 z zimówkami 2 z letnimi cena sugerowana 2400 bez sprzętu audio i alumów 1500zł |
|
|
|
 |
|