|
Przesunięty przez: szynszyl 1 Lis 2008, 20:19 |
oznaczenia przewodów w elektrycznych szybkach |
Autor |
Wiadomość |
szynszyl
EKSTERMINATOR
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
Wysłany: 26 Lip 2005, 18:21 oznaczenia przewodów w elektrycznych szybkach
|
|
|
proszę o radę w temecie. czarny - zasilanie, brązowe dwa - masowe, kapuje, ale reszta? wiem jak działa to ustrojstwo ale nie mam za bardzo warunków żeby ślęczeć z miernikiem.
drugie pytanie jak działa sterowanie szyb w focusie. kupiłem sobie taki przełącznik sterujący na dwie strony opuszczaniem szyb. zacząłem sprawdzać przełączenia, ale miernik mi nawalił :? jest tam 6 wyprowadzeń, za co poszczególne odpowiedają, bo chcę go wsadzić w drzwi. mam dość schylania się do opuszczenia szyby. (nawiasem mówiąć wmontowanie tego przełącznika wyszło mi fatalnie, bo plastik z wierchu się normalnie sypał. pomalowałem to i wygląda po wiejsku ) |
_________________ 1% dla mojego syna |
|
|
|
 |
JoeMix

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 44 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12085 Skąd: Konstantynów
|
Wysłany: 26 Lip 2005, 19:11
|
|
|
Prawdopodobnie +, -, 2 x silnik od szyby i 2 x Podświetlnie = 6 |
_________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da! |
|
|
|
 |
szynszyl
EKSTERMINATOR
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
Wysłany: 26 Lip 2005, 20:11
|
|
|
JoeMix napisał/a: | Prawdopodobnie +, -, 2 x silnik od szyby i 2 x Podświetlnie = 6 |
joe, ___\___|\___ tyle co zążyłem, sprawdzić w tym focosowskim przełączniku. zwierny i rozwierny, ale tu są dwa sterowania
więc druga para podobnie ___\___|\___ czyli sześć styków. (nie wspomnę że jeden styk ma szybciej wolniej, ale to nie istotne) nie chcę tego rozbierać, bo wiadomo będą jakieś sprężynki i 8 godzin składania |
_________________ 1% dla mojego syna |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|